דיווח ענק בספרד: נשיא הקטלונים רוצה להשאיר את מסי ולהביא את ניימאר בקיץ אם זה לא יחדש חוזה בפאריס. מעוניין גם ברנגניק מלייפציג לצוות המקצועי

בנוסף לחצי גמר ליגת האלופות, עניין נוסף שתפס במהלך הלילה כותרות רבות בספרד היה עתידו של ליאו מסי בברצלונה. על רקע הגשת הצעה מצידה של פאריס סן ז’רמן, בה הפרעוש בכל מקרה לא רוצה לדון עד שתסתיים העונה, פורסמו דיווחים ליליים בספרד על משהו גדול שהנשיא ז’ואן לאפורטה מכין.
ראשית, בברצלונה הבטיחו שניימאר יהפוך למטרה של הקבוצה בקיץ אם הוא לא יאריך חוזה בפ.ס.ז’. הברזילאי אמר אתמול במסיבת העיתונאים “נעשה מה שהכי טוב לכולם” כשנשאל על עתידו. ואיך הקטלונים מתכננים להחתימו? על פי הדיווחים, לאפורטה בדרך לסגור ספונסר בשווי 500 מיליון אירו עבור בארסה.

המטרה של לאפורטה היא לאחד בין ליאו מסי לניימאר, כאשר בנוסף הספרדי מעוניין בראלף רנגניק, המנהל הספורטיבי של לייפציג, וחושב גם על הבאת ג’ורדי קרויף וקרלס פויול לצוות. נכון לכרגע לא הוגשה הצעה רשמית מברצלונה למסי, כאשר בפ.ס.ז’ מאמינים שהקטלונים לא יעמדו בדרישות השכר שלו, אבל אם אכן הספונסר ייסגר התמונה צפויה להשתנות.
[ @10JoseAlvarez ] | Laporta has closed a deal with a sponsor for Barça worth € 500 million. pic.twitter.com/qga1B4OstD
— BarçaTimes (@BarcaTimes) April 27, 2021
בתוך כך, בספרד מפרסמים שלבארסה יוכל להיות יתרון גדול במאבק האליפות, שכן למשחק מול אתלטיקו מדריד במחזור ה-35, שעשוי להתברר כמכריע, יוכלו להיכנס כ-25 אלף אוהדים. אמש בספרד פרסמו שב-4 או 2 המחזורים האחרונים בספרד יכניסו קהל, ונדמה שהכיוון הוא שמהמחזור ה-35 האוהדים יקבלו אישור לחזור, כשבברצלונה ערוכים לכך.