יום שבת, 24.01.2026 שעה 11:16

בוקה עלתה למקום הראשון, טיגרה דולקת אחריה

האלופה ניצחה 0:2 את סן לורנצו שבסכנת ירידה, מיניו (שער בכורה בקבוצה) ומאוצ'ה כבשו. המטאדורים ניצחו 0:1 את לאנוס, רק 0:0 לוולס מול אול בויס

|
חואן סאנצ´ס מיניו. שער בכורה בבוגרים (רויטרס)
חואן סאנצ´ס מיניו. שער בכורה בבוגרים (רויטרס)

בוקה ג'וניורס ניצחה הלילה (בין ראשון לשני) 0:2 את סן לורנצו במשחק חוץ ועלתה למקום הראשון בקלאוסורה בארגנטינה אחרי ארבעה מחזורים. אלופת האפרטורה הגדילה את רצף משחקי הליגה ללא הפסד ל-33.

חואן סאנצ'ס מיניו בן ה-22 כבש את שער הבכורה שלו בקבוצה הבוגרת בבעיטה מדויקת ברגל שמאל לפינה הימנית ((58), פאבלו מאוצ'ה הטעה את השוער של סן לורנצו וכבש את השני (86).

מאוצ'ה אמר לאחר המשחק: "זה היה ניצחון חשוב. יש לנו משחק חשוב גם בגביע הליברטדורס ביום רביעי ונצטרך לנצח". בוקה תשחק מול פלומיננסה הברזילאית בהמשך מסעה לזכות בגביע היבשתי.

סן לורנצו, אחת מקבוצות הפאר של ארגנטינה, נמצאת בסכנת ירידה ממשית, בדומה לריבר פלייט בעונה שעברה.

טיגרה במקום השני עם 10 נקודות, בדיוק כמו לבוקה, לאחר 0:1 על לאנוס מפנדל של דייגו מוראלס בדקה השלישית. גם ולס סארספילד חזק בעניינים למרות 0:0 מול אול בויס שהציב אותה במקום השלישי.

סביטאניץ´ ובוטינלי (רויטרס)
בוטינלי וסביטאניץ' ראש בראש (רויטרס)
 

במשחקים נוספים: ניואלס אולד בויס - בלגראנו 2:0, באנפילד - גודוי 1:1, אינדפנדיינטה - ארחנטינוס ג'וניורס 3:1, סן מרטין - אסטודיאנטס 1:0, אוניון - קולון 2:2, ארסנל - ראסינג קלוב 0:0.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
/* LAST / NEXT ROUNDs */