יום שישי, 23.01.2026 שעה 23:35
ליגת העל Winner 25-26
4520-4419בית"ר ירושלים1
4218-4419הפועל ב"ש2
3623-3819מכבי ת"א3
3217-3719מכבי חיפה4
3224-3519הפועל ת"א5
2633-3520הפועל פ"ת6
2626-2319בני סכנין7
2441-3119מכבי נתניה8
2140-2319עירוני טבריה9
1932-2719עירוני ק"ש10
1934-2619הפועל חיפה11
1939-2419מ.ס אשדוד12
1830-2020הפועל ירושלים13
845-1519מכבי בני ריינה14

חשש למום בליבו של טגה, יישלח לבדיקות נוספות

ההתאחדות לכדורגל הודיעה להפועל אשקלון כי קיים חשש שקשר הקבוצה סובל מרשרוש בליבו. גיא עזורי: "אם הכל יהיה בסדר, הוא ישחק מול הפועל פ"ת"

|
טגה באימון אשקלון. חשש למום בליבו (יניב גונן)
טגה באימון אשקלון. חשש למום בליבו (יניב גונן)

שלושה ימים לפני משחק הפתיחה שלה בליגת העל (שבת, 16:45) מול הפועל פתח תקווה, קיבלה הערב (רביעי) הפועל אשקלון הודעה לא פשוטה מההתאחדות לכדורגל. על פי ההודעה, יש חשש כי הקשר אמייה טגה סובל מרשרוש בלליבו ולכן נאסר עליו לשחק או להתאמן.

ההודעה התקבלה בתדהמה בקבוצה הדרומית, שכן טגה גילה יכולת טובה מאוד במשחקי ההכנה ובגביע הטוטו. באשקלון יעשו את מירב המאמצים כדי לשלוח את השחקן לבדיקות מקיפות יותר, במהלכן מקווים כי ישלל החשש שטגה אכן סובל ממום בליבו.

כזכור, מאמן נבחרת ישראל לואיס פרננדז, זימן את טגה למחנה האימונים שהתקיים בשבוע שעבר ברמת גן. במהלך המחנה עברו השחקנים בדיקות רפואיות מקיפות ומשם עלה החשש כי טגה סובל ממום בליבו.

טגה, שנכח באימון הקבוצה, אמר ל-ONE: "אני עצמי הופתעתי כמו כולם מהבשורה הזו ואני בטוח שהכל יהיה בסדר. אני לא מרגיש שום בעיה ולא היתה לי כל בעיה מעולם. אני בטוח שיהיה בסדר ומקווה לשחק כבר בשבת הקרובה במשחק הראשון".

גיא עזורי (יניב גונן)
גיא עזורי. "רוצה להאמין שהכל יהיה בסדר" (יניב גונן)
 

כאמור, טגה יעבור בדיקות מקיפות ולאחריהן תתקבל תמונה טובה יותר לגבי מצבו הבריאותי. מאמן הקבוצה, גיא עזורי, נאלץ בעונה שעברה להתמודד עם בעיה דומה עם הקשר ארז מסיקה, שחקנו בהפועל באר שבע, שנאלץ לפרוש בשל בעיה דומה.

עזורי אמר: "אני רוצה להאמין שהכל יהיה בסדר עם אמייה. הוא יעבור את הבדיקה הכי מהר שאפשר ואם יתגלה כי הוא יכול לשחק אז הוא יעלה כבר בשבת מול הפועל פתח תקווה. לאור ניסיון העבר שלי עם ארז מסיקה אני נזהר בדבריי ומקווה שיהיה בסדר".

פרננדז באימון נבחרת ישראל (רועי גלדסטון)
אמייה טגה באימון נבחרת ישראל (מימין). הבדיקות העלו חשש (רועי גלדסטון)
 

שי בירוק ומיכאל קריטיבה ממשיכים להתאמן באשקלון ומגלים יכולת טובה מאוד. השניים ממתינים לשמוע על עתידם במועדון. האצטדיון האשקלוני אושר למשחק מול פתח תקווה בתנאי שיתקיים בשעה מוקדמת, עקב העובדה שהעבודות להקמת תאורה נאותה עדיין לא הושלמו.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
/* LAST / NEXT ROUNDs */