יום ראשון, 14.12.2025 שעה 08:27
ליגה ספרדית 25-26
4320-4917ברצלונה1
3615-3216ריאל מדריד2
3513-3115ויאריאל3
3416-3017אתלטיקו מדריד4
3016-2016אספניול5
2419-2515בטיס6
2320-1516אתלטיק בילבאו7
2018-1316חטאפה8
1920-1916אלצ'ה9
1919-1815סלטה ויגו10
1815-1315אלאבס11
1716-1315ראיו וייקאנו12
1724-2015סביליה13
1723-1816מיורקה14
1624-2016ריאל סוסיאדד15
1520-1416אוססונה16
1525-1516ולנסיה17
1530-1516ג'ירונה18
1022-715אוביידו19
928-1615לבאנטה20

זלאטן בברצלונה: לא רואה קבוצה שתתמודד מולנו

הרכש היקר בתולדות אלופת אירופה הוצג לעיני 75 אלף אוהדים בקאמפ נואו ואמר: "אני חי בתוך חלום. יש הרבה מועדונים, ברצלונה הוא הגדול מכולם"

|
איברהימוביץ´ מציג את המדים החדשים (רויטרס)
איברהימוביץ´ מציג את המדים החדשים (רויטרס)

זלאטן איברהימוביץ', ההעברה הגדולה של הכדורגל העולמי בקיץ האחרון בצוותא עם כריסטיאנו רונאלדו, חתם הערב (שני) על חוזה ל-5 שנים בברצלונה והוצג רשמית כשחקן הקבוצה לעיני 75,000 אוהדים משולהבים ביציעי הקאמפ נואו.

אחרי שהיריבה השנואה ממדריד הביאה את רונאלדו, קאקה, קארים בנזמה וראול אלביול, אלופת אירופה הגיבה עם רכש מרשים משלה וגם שילמה עבורו מחיר לא קטן לקבוצתו הקודמת, אינטר.

בתמורה, סמואל אטו, מלך שערי ברצלונה ב-5 השנים האחרונות, עבר לנראזורי, כמו גם אלכסנדר חלב (הושאל לעונה). אם לא די בכך, אלופת איטליה תוגמלה בסכום עתק שמוערך ב-45 מיליון יורו.

"איברקדברא" הגיע במהלך היום לבדיקות הרפואיות במועדון, שם התברר כי הוא סובל משבר בידו השמאלית. עם זאת, השבדי עבר את הבדיקות וחתם על חוזהו.

רופא הקבוצה, ד"ר ריקארדו פרונה, התייחס לפציעה ואמר: "אנחנו צריכים לחשוב כיצד לפתור את העניין במהרה, זאת כדי שהשחקן יוכל לשחק בהקדם האפשרי".

בעיר היתה התרגשות גדולה לקראת בואו של איברהימוביץ' ו-3 שעות לפני פתיחת השערים בקאמפ נואו התגודדו כבר עשרות אלפי אוהדים במתחם. האוהדים הרבים שהגיעו קיבלו את הסטאר השבדי בקריאות "איברה, איברה" עם עלייתו לכר הדשא. רבים מהם אף ניסו לרדת מהיציעים ולהגיע לרכש החדש, עד שנעצרו ע"י כוחות המשטרה שבמקום. זלאטן הודה לאוהדים בספרדית, השתעשע עם הכדור, ערך סיבוב בתוך המגרש וירד לחדר ההלבשה.

זלאטן איברהימוביץ´ מגיע למשרדי המועדון (רויטרס)
זלאטן איברהימוביץ´ מגיע למשרדי המועדון (רויטרס)

זלאטן שקיבל את החולצה מספר 9 אותה לבש סמואל אטו בעונה שעברה, אמר במסיבת העיתונאים החגיגית: "להיות כאן זה כמו לחיות בחלום. השבועות האחרונים היו קשים עבורי ואני מודה לכל האנשים במועדון. הגעתי לכאן כדי לנצח ואני אעשה הכל כדי להגשים את זה"

"לשחק עבור ברצלונה זה כבוד גדול. יש המון מועדונים גדולים אבל יש רק מועדון אחד שהוא יותר מיוחד מהשאר ועבורי זה ברצלונה. באתי לכאן כדי להיות טוב יותר ולשחק עם שחקנים כמו מסי, הנרי אינסייסטה, צ'אבי ואחרים זה חלום".

זלטאן מנשק את המדים החדשים: &qout;עכשיו אני עם הטובים מכולם&qout; (רויטרס)
זלטאן מנשק את המדים החדשים: "עכשיו אני עם הטובים ביותר" (רויטרס)

"מדובר בקבוצה גדולה שיכולה להיות עוד יותר טובה. אני מקווה להפוך לשחקן יותר טוב מאשר אני היום. מדוע לא זכיתי בליגת האלופות עד כה? אני באמת לא יודע. עכשיו אני נמצא עם הטובים ביותר והטובים צריכים לנצח".

"אני לא אדם שמתרצה במהרה, הגעתי לכאן כדי לנצח את כולם"
כשנשאל האם הוא מוכן להתחייב על מספר השערים שיכבוש בעונה הבאה, השיב השבדי: "מבחינתי אני תמיד רוצה להיות יותר טוב מהעונה הקודמת. אם כבשתי בעונה שעברה 25 שערים והייתי מלך השערים, אז בעונה הבאה אני רוצה לעשות יותר מכך".

זלטאן מראה לאוהדי ברצלונה למה הוא מסוגל (רויטרס)
זלטאן מראה לאוהדי ברצלונה למה הוא מסוגל (רויטרס)

"עם זאת, אני לא רוצה לנקוב במספר כי אז זה יישב לי בראש ואהיה נואש לכבוש שערים. אני כאן כדי לעזור לחברי לקבוצה והם יעזרו לי בחזרה".

"המטרה שלי היא להיות טוב יותר מבעונה שעברה. אני לא אדם שמתרצה במהרה, אם אני זוכה במשהו אז אני רוצה לזכות בו גם בשנה הבאה וכך הלאה".

אוהדי ברצלונה פורצים לדשא בקאמפ נואו (רויטרס)
אוהדי ברצלונה פורצים לדשא בקאמפ נואו (רויטרס)

כשנשאל כיצד הוא רואה את הליגה הספרדית עם כל השמות הגדולים שהגיעו אליה בקיץ, השיב זלאטן: "אני מצפה לכך וחושב שהליגה תהיה אפילו יותר מעניינת משהיתה בעבר. אין דבר טוב יותר מלשחק בליגה הספרדית ולייצג את בארסה במקביל. אני כאן כדי לנצח וזה אומר את כולם. אני לא רואה קבוצה שיכולה להתמודד מולנו".

אוהד בארסה מנסה לקחת מזכרת מהקאמפ-נואו (רויטרס)
אוהד בארסה מנסה לקחת מזכרת מהקאמפ-נואו (רויטרס)

נשיא ברצלונה, ז'ואן לאפורטה, אמר על הרכש החדש: "הדבר הכי חשוב מבחינתנו הוא שמדובר בשחקן שתמיד רצה להיות חלק מברצלונה ועשה מאמץ גדול כדי להגיע לכאן. זלאטן הראה את הרצון שלו לא רק במילים, אלא גם במעשים בכך שחתם על החוזה".

שחקני ברצלונה שהשתתפו בגביע הקונפדרציות וקיבלו מנוחה מטורניר וומבלי, ביניהם צ'אבי, אינייסטה, פויול, פיקה, בוסקטס ואלבס, חזרו הערב להתאמן עם יתר הקבוצה.

ברצלונה מתאמנת בסגל מלא. טוב, כמעט... (רויטרס)
ברצלונה מתאמנת בסגל מלא. טוב, כמעט... (רויטרס)



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
נגןדנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
דנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
נגןהשוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
השוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
/* LAST / NEXT ROUNDs */