יום רביעי, 25.02.2026 שעה 03:56
ליגת העל Winner 25-26
5523-5424הפועל ב"ש1
5127-5624בית"ר ירושלים2
4628-5024מכבי ת"א3
4526-4424הפועל ת"א4
3925-4624מכבי חיפה5
3535-4024הפועל פ"ת6
3153-4224מכבי נתניה7
2933-2524בני סכנין8
2649-3024עירוני טבריה9
2442-3424עירוני ק"ש10
2440-3024הפועל חיפה11
2347-3024מ.ס אשדוד12
2035-2224הפועל ירושלים13
1157-1724מכבי בני ריינה14

אפשר לברך: אושרה הקמת האצטדיון בבאר-שבע

הטוטו-WINNER ישקיע 50 מיליון ש"ח. אושרה גם הגדלת התקציב לאיצטדיונים בפ"ת ונתניה. ברקת: "זה משמח". הוגשה בקשה למינוי יו"ר למועצת ההימורים

|
אלונה ברקת. יש אצטדיון חדש בבאר שבע
אלונה ברקת. יש אצטדיון חדש בבאר שבע

הנהלת "טוטו WINNER" אישרה הקמה של אצטדיון כדורגל בבאר שבע ובנוסף הגדלת התקציב לאצטדיונים בפתח-תקוה ונתניה.  הקצאת התקציב להקמת אצטדיון הכדורגל עומדת על 50 מיליון ₪ .

דירקטוריון טוטו-WINNER נענה לבקשת עיריית באר-שבע לחדש את ההקצבה מתוך רצון לקדם את הפעילות הספורטיבית בנגב ולהבטיח לקבוצות בעיר איצטדיון מודרני ומתקדם בהיקף של 16 אלף מושבים.

כזכור, פרוייקט זה אושר בשנת 2004 במסגרת פרוייקט "העשור", אך הרשות לא הצליחה לקדמו עד כה ולכן בוטל הפרוייקט על-ידי הטוטו.

כמו-כן, כדי לזרז את בניית האצטדיונים הנבנים כעת בנתניה ובפתח-תקוה החליט הדירקטוריון להגדיל את התמיכה בפרויקטים אלה ולהעמידם על 50 מיליון ₪ לכל אחד. עד כה אושרו לפתח-תקוה 30 מיליון ₪ ולנתניה הוקצבו 35 מיליון ₪. גם אצטדיונים אלה יהיו בהיקף של 16.000 מושבים כל אחד.

יוזכר, כי בתחילת השנה אישר הדירקטוריון טוטו-ווינר תקציב של 135 מיליון ש"ח לבניית איצטדיון של 30,000 מושבים בחיפה. כעת מתוקצבים כעת 285 מיליון ₪ לבניית 4 איצטדיונים גדולים לשנים הקרובות.

עופר פרי, מנכ"ל טוטו-WINNER: "ההחלטה סוללת את הדרך להשלמת הפרויקטים במהירות רבה לתועלת האוהדים והקבוצות. הדבר יאפשר ליצור מהפכה בתחום המתקנים בענף הכדורגל אשר מבחינתנו הוא בסדר עדיפות גבוה ביותר. אנחנו מחויבים ליצירת חוויית צפייה נוחה ומהנה ואני בטוח שבמקום הראשון ניצבת משימת שיפור התשתיות".

עופר פרי. &qout;ההחלטה תיצור מהפכה בתחום המתקנים בענף הכדורגל&qout; (שי לוי)
עופר פרי. "ההחלטה תיצור מהפכה בתחום המתקנים בענף הכדורגל" (שי לוי)

הבעלים של ב"ש, אלונה ברקת: “שמחנו לשמוע על כך שהוחלט להעביר 50 מיליון ש"ח לטובת הקמת האיצטדיון החדש בעיר. זו בשורה משמחת עבורנו ועבור תושבי העיר ב"ש אך טרם קיבלו בהנהלה המועדון מכתב מהנהלת הטוטו בנושא". 

מהמועדון נמסר: "הנהלת מועדון הפועל באר שבע מודה לשר סילבן שלום, השר לפיתוח הנגב והגליל ולראש עיריית באר שבע מר רוביק דנילוביץ' על היוזמה הברוכה ההתמדה והעזרה בנוגע לגיוס חמישים מילון ש"ח עבור הקמת איצטדיון בבאר שבע".

כתבנו רועי גלדסטון מוסיף: בהתאחדות לכדורגל הביעו שביעות רצון רבה על ההקצבות שאושרו. יו"ר ההתאחדות אבי לוזון, שהוא גם חבר מליאת מועצת ההימורים אמר: "אני בטוח שכשיושלמו האיצטדיונים בחיפה, נתניה, פ"ת, עכו ויוקם האיצטדיון החדש בב"ש, נזכה לתשתיות נפלאות לטובת קהל האוהדים ולטובת פיתוח וקידום הכדורגל הישראלי".

אבי לוזון (אור שפונדר)
אבי לוזון. הגיש מכתב ללימור לבנת (אור שפונדר)

בנוסף, לוזון, שי שני, צבי ורשביאק ואיתם כל חברי מליאת מועצת ההימורים העבירו  מכתב לשר האוצר, יובל שטייניץ, ולשרת הספורט לימור לבנת ובו בקשה למנות עד לתום החודש יו"ר למועצת ההימורים או לחילופין להאריך את כהונתם של אורי שפר ורוני פרידמן בחצי שנה נוספת.
 




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */