רועי גלדסטון
|

שי אבוטבול. יורד לבירת הנגב? (אור שפונדר)
העולה החדשה לליגת העל, הפועל ב"ש, ממשיכה בהכנות שלה לקראת העונה הקרובה.
אחרי שהחתימה את שוער בית"ר ירושלים טברטקו קאלה (העברה עליה פורסם לראשונה ב-ONE), הגישה הקבוצה מבירת הנגב הצעה לקשרה של הפועל ת"א שי אבוטבול לעונה הבאה, המוערכת ב-220 אלף דולר לעונה, כך נודע ל-ONE.
כזכור, אבוטבול הוא שחקן בית של הפועל ת"א, שגדל במועדון והיה בורג מרכזי עוד בקבוצת הנוער של האדומים. השנה נתן אבוטבול את העונה הטובה ביותר בקריירה שלו, עם 6 בישולים ו-3 שערים, עד שבמחזור ה-21 שחקנה של בני סכנין אובודו אוקוצ'ה שבר את קרסולו וסיים עבורו את העונה.
אבוטבול נותח ועובד בימים אלה חזק מאוד כדי לפתוח בזמן את העונה הבאה, והתקדמותו טובה ומשביעה רצון.
בהפועל ת"א הניחו הצעה על שולחנו על כ-100 אלף דולר לעונה, בעוד אבוטבול באמצעות עורך דינו סימון חדד הגיש הצעה נגדית על סך 160 אלף דולר, הצעה שבהפועל עדיין לא השיבו עליה.
בתוך כך, אבוטבול הוא שחקן חופשי, וכפי שכבר פורסם ב-ONE מחזור ע"י מספר קבוצות בארץ ובחו"ל. אחת הקבוצות היא הפועל ב"ש, שהציעה לשחקן הצעה כפולה מזו של הפועל.
 |
| שי אבוטבול. ב"ש מוכנה לשלם עבורו 220 אלף דולר (אור שפונדר) |
|
עורך דינו של אבוטבול סימון חדד הגיב לידיעה ואמר ל-ONE: "אני לא מאשר ולא מכחיש את הפניה של ב"ש. מה שאני כן יכול להגיד זה שיש לשי מספר פניות, בסכומים גבוהים הרבה יותר ממה שבהפועל הציעו לו, אולם מדובר בשחקן שהוא סמל והנשמה של הפועל. הוא רוצה מאוד להישאר במועדון, אך כמובן שאם יקבל הצעה שלא הולמת את מעמדו, הוא לא יישאר".
בהפועל ת"א לא מעוניינים להגיב בנושא. מאמן הפועל ב"ש, גיא עזורי, אמר בתגובה: "שי אבוטבול הוא שחקן מצוין אבל לא נעשתה מצידנו פניה אליו, ככל שידוע לי". |
| טברטקו קאלה. הרכש המשמעותי הראשון של העולה החדשה (גיא בן זיו) |
|