המועצה להסדר ההימורים בספורט מאמצת לעצמה שם, לוגו וסיסמה חדשים כחלק מתהליך המיתוג מחדש, אותו מוביל המנכ"ל עופר פרי: "פעילות טוטו-Winner הינה חלק בלתי נפרד מהספורט הישראלי ומהתרבות הישראלית".
עוד הוסיף פרי: "מטרת מהלך המיתוג מחדש היא לייצג את עולם התוכן השלם בו עוסקת המועצה של משחקי ספורט חווייתיים, דינמיים וחדשניים. מטרת השינוי המיתוגי היא חיזוק מהות ונכסיות המותגים, טוטו ו-Winner לצורך משיכת קהלים חדשים והעמקת הקשר עם הלקוחות הקיימים".
"אנו מאמינים שהמהלך המיתוגי החדש יביא להגדלת הכנסות המועצה ומכאן להגדלת היקף התקציבים המופנים חזרה לטובת הציבור ולטובת מתקני הספורט הקהילתיים בארץ".
בעזרת משרד הפרסום גליקמן – נטלר - סמסונוב נערכה קונסולידציה של המותגים. שני המותגים טוטו ו-Winner כונסו למותג משותף, שיצור מעתה אייקון פרסומי אחד ושם חדש: טוטו – Winner (השם הרשמי של המועצה ישמר רק בצורה מינורית). בין שני המותגים יופיע סמל חדש, שיחליף את הפרח הצבעוני הקיים.
הסמל הוא כדור בצבעים צהוב-אדום ואפור, המייצג תנועה, דינמיות ופעילות ספורטיבית. השם והסמל החדשים מחזקים ומעצימים את המותגים, יוצרים להם בולטות רבה ויוצקים בהם נכסיות חדשה ותנופה.
 |
| גם האתר של מועצת ההימורים יעבור שידרוג ושינוי |
|
במשחקי הטוטו אימצה המועצה מחדש את הסיסמה "מלא טוטו - מלא כסף" , שליוותה את פעילותה לפני כשני עשורים ("הגששים"). שכן, הוכח על בסיס מחקרים כוחה של הסיסמה המבטא את נכסיותו ומהותו של המשחק.
במסגרת הפעילות המיתוגית החדשה נקבעה היררכיה ברורה למותגים ולתתי-המותגים באמצעות הצבעים השולטים, הפונטים של הכיתוב והקשר בין המוצרים עצמם. השינוי המיתוגי האחרון נעשה במועצה לפני כ-20 שנה כשהמועצה הציעה אז רק את משחק הטוטו.
 |
| עופר פרי. המטרה היא לחזק את הקשר עם הלקוחות ולהוסיף לקוחות חדשים |
|
עופר פרי מציין "המיתוג מחדש מהווה נדבך חשוב במהפך השיווקי והטכנולוגי, שהמועצה עוברת, והוא יוצר מעטפת התומכת ומחזקת את הפעילות השיווקית".
במהלך החודשים הקרובים יקים טוטו-Winner, בין השאר, מועדון לקוחות ותוכנית מינויים, יפרוס רשת טלוויזיה ב-1600 תחנות המכירה להעברת תכנים ומסרים שיווקיים, יבנה מערכת משחקים בטלפון ממוקדת לקוח, יפעיל אתר אינטרנט חדש ואטרקטיבי ויעצב מחדש את התחנות, כדי להפכן לרשת קמעונאית מהגדולות בארץ, המשדרת ריגוש, חוויה ועניין.
הכנסות טוטו - Winner הגיעו בשנה שעברה ל-1.5 מיליארד ₪. כ-60 אחוז מהן הוחזרו לציבור כפרסים. המועצה העמידה כ-400 מיליון ₪ לקידום הספורט בישראל ע"י תיקצוב של אלפי קבוצות ואיגודי ספורט ויזום בניית אצטדיונים, מגרשים, אולמות ומתקנים לפעילות קהילתית בכל רחבי הארץ.
 |
| המועצה עוסקת במתן היתר להימורי מירוצי מכוניות (רויטרס) |
|
טוטו-Winner פועל בקרב הגורמים הממשלתיים לקבלת היתר להימורים על מירוצי סוסים ומכוניות ושימוש בפלטפורמות מתקדמות כמו הימורים חיים בטלוויזיה ובסלולר. "משחקים חדשים אלה יהוו מנוף לפיתוחה העיסקי של המועצה בשנים הבאות ויבטיחו לספורט הישראלי משענת כלכלית איתנה" הוסיף עופר פרי.