אור שפונדר
|

אבי נמני. ייתן דקות גם למחליפים (אור שפונדר)
בעקבות פגרת הנבחרת בסוף השבוע, במכבי תל-אביב קבעו משחק אימון מול קבוצת הפועל רעננה מהליגה הלאומית ביום רביעי הקרוב באצטדיון בלומפילד. מטרת המשחק היא להריץ את שחקני ההרכב וכמובן לתת הזדמנות לשחקני הספסל ולשחקנים הצעירים לקראת המשך העונה.
במכבי תל-אביב כבר הבהירו בעבר כי הקבוצה עוברת שינוי משמעותי שייקח זמן. הצוות המקצועי בראשותו של אבי נמני, קיבל את ההחלטה להצעיר את הקבוצה ובכך צפויים שחקני נוער רבים לקבל את ההזדמנות ביום רביעי.
עוד לפני כן, יתקיים היום (שלישי) בקרית-שלום, טקס מיוחד לזכרו של שחר בריקמן, בנו של יו"ר מועצת ההימורים לשעבר, גדעון בריקמן, שנפטר בחודש מאי 2008, לאחר שנאבק במחלה קשה. במכבי תל-אביב החליטו כי מהיום תיקרא קבוצת הנוער של המועדון על שמו של בריקמן.
לאחר הטקס המיוחד בו ישתתפו אישים רבים הקשורים למועדון בכל השנים, ייערך משחק ראווה בין קבוצת הנוער של המועדון לבין קבוצת הנוער של בית"ר ירושלים. גם הנהלת בית"ר הוזמנה לטקס שיחל בשעה 16:00 במתקן האימונים בקרית-שלום.
 |
| ז´אן טלסניקוב. יפגוש את מכבי למשחק ראווה (רועי גלדסטון) |
|
דור מלול, קשרה של הקבוצה, עדיין נעזר בקביים להליכה. השחקן סובל מפציעה ברגלו והוא צפוי לשוב לאימונים רק בעוד שלושה שבועות. במכבי קיוו כי מלול יוכל לחזור למגרשים עוד לפני סיום העונה, אך כעת לא ברור האם יוכל לחזור לפעילות בעונה הקרובה, כשנותרו 9 מחזורים לסיומה.
ראשי המועדון קיבלו הבוקר בשורה קשה בדבר מותה של דבי לאופר, אישתו לשעבר של דני לאופר, מי שהיה יו"ר מכבי תל-אביב בשנות ה-90. בנוסף, שימשה דבי לאופר כדוברת המועדון בשנים אלו וחברת הנהלה.
משפחת לאופר מזוהה מאוד עם מכבי תל-אביב ואנשי מכבי לאורך השנים וכמובן שחקני עבר בכירים, צפויים להגיע להלוויה שתיערך היום.
 |
| דור מלול. עדיין פצוע (אור שפונדר) |
|