שרון קביליו
|

דהאן וציקי קקון. המאמן נחקר (אלעד ירקון)
יומיים לפני המשחק החשוב והקריטי של הכח עמידר רמת גן מול מועדון ספורט אשדוד בליגה והבלאגן סביב הקבוצה גועש מחדש אך הפעם בגזרה אחרת לחלוטין.
אתמול (רביעי) בשעות הערב קיבלו בהנהלת הכח בתדהמה את הידיעה כי היו"ר ציקי קקון, המנכ"ל עודד נחמני, המאמן דודו דהאן ועוד מספר שחקנים במועדון מוזמנים כולם לחקירה מהירה במשרדי ויצמן יער שתיערך היום, זאת לאחר שנפוצו שמועות כי ישנה כוונה להטות את תוצאת המשחק מול אשדוד בשבת.
עד כה הגיעו לחקירה רק עודד נחמני המנכ"ל, ודודו דהאן, כאשר מאוחר יותר עשויים להגיע גם מספר שחקני הקבוצה למשרדי ויצמן יער. בויצמן יער מסרבים לחשוף את פרטי החקירה.
אשר ויצמן מ"ויצמן יער" אמר היום ל-ONE: "אני לא נכנס לנתונים או שמות, אך מטרת החקירה היא לאמת מידע שקיבלנו דרך גורמי מודיעין במקומות שונים איתם אנחנו בקשר, ואם אנחנו חושבים שיש בשר אנחנו פותחים בחקירה ומזמנים את כל מי שרלוונטי לעניין".
אשר ויצמן מדבר על חקירת הכח
לשאלה האם הם חייבים לסיים את החקירה עוד לפני המשחק בשבת אמר: "אנחנו רק זימנו לחקירה, למרות שהיא התחילה עוד קודם לכן מהיבטים סמויים שהיו אך כרגע היא גלויה ואנחנו נהיה גם במשחק עצמו וגם לאחריו אם צריך".
יו"ר המועדון ציקי קקון מסר בתגובה זועמת ל-ONE בנושא: "אנחנו לא מבינים מהיכן צצו להם השמועות המופרכות האלה, ועוד יותר מזה אני ממש לא מבין למה הם צריכים לחקור דבר כזה יומיים לפני המשחק אולי הכי חשוב שלנו העונה מול אשדוד".
קקון התייחס גם לאופן בו הם מתייחסים לחקירה: "אנחנו מתעסקים כרגע אך ורק במשחק החשוב ולא מעניינות אותנו בכלל כל השמועות שמסביב, לא היה ולא נברא דבר כזה. ויותר מזה אני גם בטוח שיוכח כי אין דברים בגו ושהכל סתם האשמות חסרות שחר".
 |
| ציקי קקון. " לא היה ולא נברא" (שי לוי) |
|
חשוב לציין שבימים אלה מתנהלת חקירה נוספת נגד דודו דהאן החשוד בכך שפעל כסוכן לא מורשה בעסקת העברת יואב זיו לליגה הבלגית. כרגע אין מספיק ממצאי חקירה נגדו ולא בטוח שהוא יעמוד כלל לדין משמעתי בנושא, אלא אם כן יושגו הוכחות חותכות כי שימש כסוכן ולא כצד שלישי שאחראי על התיווך בין הצדדים בלבד.
בשעות הצהריים תערוך הקבוצה אימון נוסף כחלק מההכנה למשחק מול אשדוד לא ברור עדיין מה יהיה הלך הרוחות אך בקבוצה מבטיחים כי ינסו להמשיך את ההכנות כרגיל מבלי לתת לזה לפגוע או להסיט את השחקנים מהעיקר שהוא השגת ניצחון בשבת והשארת הנקודות בבית.
 |
| דודו דהאן. ייחקר גם בנושא יואב זיו (עמית מצפה) |
|