יום שבת, 27.12.2025 שעה 19:01

ג'ימי קונורס נעצר, מאמן חדש לאנדי רודיק

הטניסאי האגדי נעצר לאחר שסירב לעזוב אולם כדורסל בסנטה ברברה. המדורג שמיני בעולם יעבוד עם לארי סטפנסקי, בעבר מאמנם של מקנרו וקפלניקוב

|
קונורס. זיקנתו מביישת את נעוריו? (Gettyimages)
קונורס. זיקנתו מביישת את נעוריו? (Gettyimages)

הטניסי האגדי, ג'ימי קונורס, נעצר הלילה (בין שישי לשבת) מחוץ למגרש כדורסל בקמפוס בו שיחקו נבחרות הסטודנטים של סנטה ברברה וצפון קרוליינה.

קונורס סרב לעזוב את הכניסה לאולם לפי הוראת משטרת הקמפוס והוא נעצר באשמת אי קיום צו להשאיר את השטח שליד המגרש נקי מאדם. דובר המשטרה מסר כי קונורס נעצר כבר בתחילת המשחק ולא הוסיף פרטים נוספים.

קונורס שהוביל את הדרוג העולמי בטניס במשך כ-5 שנים בשנות השבעים, זכה בעבר בשמונה תארי גראנד סלאם. קונורס נודע גם בזכות מזגו החם על המגרש ומחוצה לו.

מוקדם יותר השנה התפטר קונורס ממשרת האימון של אנדי רודיק לאחר שנתיים בתפקיד.
 
בינתיים: רודיק מינה מאמן חדש
ללא קשר לחדשות על קונורס, אנדי רודיק שנפרד מקונורס בתחילת השנה, הודיע על מינויו של לארי סטפנסקי למאמנו החדש.

סטפנסקי אימן בעבר את ג'ון מקנרו, מרסלו ריוס, יבגני קפלניקוב, טים הנמן ולאחרונה את פרננדו גונזאלס מצ'ילה. גם קפלניקוב וגם ריוס כבשו את המקום הראשון בעולם תחת הדרכתו של סטפנסקי.

אנדי רודיק. יינסה להתאושש לאחר עונה מאכזבת (Gettyimages)
אנדי רודיק. יינסה להתאושש לאחר עונה מאכזבת (Gettyimages)

רודיק בן ה-26 שזכה ב-US OPEN ב-2003, מדורג כיום שמיני בעולם ועבר עונה בינונית שהסתיימה בפציעה שגרמה לו לפרוש מטורניר המסטרס בשנחאי.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
נגןערן זהבי מבקר בבית של מאור בוזגלו
מישהו מתרגש: זהבי מבקר את בוזגלו בבית
/* LAST / NEXT ROUNDs */