יום חמישי, 18.12.2025 שעה 04:01
ליגת העל Winner 25-26
3512-3414הפועל ב"ש1
3017-3514בית"ר ירושלים2
2816-3114מכבי ת"א3
2214-2614מכבי חיפה4
2218-2614הפועל ת"א5
2231-2814מכבי נתניה6
1826-2214מ.ס אשדוד7
1719-1614בני סכנין8
1524-2114הפועל חיפה9
1425-1914הפועל פ"ת10
1433-1414עירוני טבריה11
1320-1614עירוני ק"ש12
1120-1314הפועל ירושלים13
436-1014מכבי בני ריינה14

האחים מולדבסקי רכשו 55 אחוזים מהפועל פ"ת

בועז ויוסי מולדבסקי, שהיו הבעלים של עירוני רמת השרון, יהיו האנשים החזקים במועדון לפחות עד לסיום העונה. בועז מולדבסקי: "הכדורגל נטוע בנו"

|
רונן אלעד. מכר 55 אחוז ממניותיו
רונן אלעד. מכר 55 אחוז ממניותיו

האחים בועז ויוסי מולדבסקי סיכמו הערב (רביעי) על רכישת כ-55 אחוזים מהמניות של רונן אלעד בהפועל פ"ת. משמעות הדבר היא שעד לתום העונה האחים מולדבסקי יהיו בפרונט של הקבוצה ויהיו האנשים החזקים במועדון עד לסיום העונה.

האחים בועז ויוסי מולדבסקי הם שני אנשי עסקים שבעונה שעברה היו הבעלים של עירוני רמה''ש מהליגה הלאומית והינם ידידים קרובים של אלעד. רונן אלעד: "הצטרפות קבוצת מולדבסקי הינה תוספת כוח משמעותית אשר אני משוכנע שתוביל את הקבוצה להצלחות".

הקבוצה הוציאה הודעה בשם האחים מולדבסקי ובה נאמר: "עמותת הכדורגל הפועל פ"ת מודיעה שהיום נחתם הסכם לפיו הצטרפה קבוצת מולדבסקי הכוללת את האחים בועז ויוסי מולדבסקי לרונן אלעד ליצירת קבוצת ניהול למועדון הכדורגל הפועל פ"ת".

מאוחר יותר, בועז מולדבסקי הגיב לרכישה ואמר: "בעונה שעברה היינו מעורבים ברמה"ש ותמכנו בקבוצה. הכדורגל נטוע בנו מילדות. אנחנו יודעים למה אנחנו נכנסים. עשינו את זה מאהבה לענף, רצון לתרום לקהילה ואלו דברים שמאד ישמחו אותנו לעשות. נעשה את העבודה מאחורי הקלעים למען מועדון הכדורגל הפועל פ"ת, הדבר הכי חשוב הוא שאנחנו נעזור לקבוצה".

רונן אלעד רכש לפני כשלוש שנים את קבוצת הפועל פ"ת מהעמותה הקודמת, שנתמכה בידי מאיר שמיר.

אלעד החל את פעילותו העסקית בשנת 1993 בתחום המפעלים האלקטרו מכניים ועסק בתחום ההיי טק. הוא נמצא רק בחלקים מן הזמן בישראל. אחיו של רונן, ערן אלעד, החבר בעמותה, מסייע בניהול הקבוצה.

בעבר תבע אלעד את אחד מאוהדי הקבוצה לאחר שהאוהד טען כי הוא לקח לכיסו כספים, ממכירתם של טוטו תמוז ויוסי שבחון. אלעד זכה בבית המשפא אך החליט לוותר על הפיצוי הכספי, בצעד ג'נטלמני. 
 

 הקהל של פ
הקהל של פ"ת. יאהבו את הבוסים החדשים ? (תומר גבאי)

אלעד תכנן הקמת קבוצת ניהול של אנשי עסקים, אליה תהיה כפופה ההנהלה, כאשר דובר בעבר כי מאיר שמיר יהיה חלק ממנה. מתחילת השנה, מחפש אלעד אנשי עסקים שישקיעו בקבוצה ממלאבס.

אלי מחפוד. מקבל בוס חדש (עמית מצפה)
אלי מחפוד. מקבל בוס חדש (עמית מצפה)

בתקופה האחרונה, הועלה רעיון מכירת חלקי הקבוצה לאחים מולדבסקי, שמקורבים לאלעד והגיעו למשחקיה האחרונים של הפועל פ"ת כשהם יושבים עם אלעד בתא הכבוד.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */