יום חמישי, 22.01.2026 שעה 01:45

ארבע ספורטאיות גרמניות הצטלמו לפלייבוי

גרמניה היא אמנם לא מעצמה ספורטיבית באולימפיאדה הנוכחית, אך לפחות בגזרת הנועזות והיופי היא יכולה לזכות בזהב. כתבי ה"סאן" התנדבו לחוות דעה

|
ניקול ריינהארט (מימין). אחת הסקסיות בבייג'ין (רויטרס)
ניקול ריינהארט (מימין). אחת הסקסיות בבייג'ין (רויטרס)
גרמניה אמנם לא תזכה במקום הראשון בטבלת המדליות של אולימפיאדת בייג'ין אך לפחות בקטגוריה אחת היא עלתה השבוע לטופ - מספר הספורטאיות מהמשלחת שהצטלמו בעירום לפלייבוי.

על המהלך הנועז חתומות ניקול ריינהארט, קתרינה שולץ, פטרה ניימן ורומי טראנגול, שתמונותיהן מופיעות על גבי המהדורה הגרמנית של הירחון הפורנוגרפי.

מי שהצטרף למסיבה היה עיתון ה"סאן", שמיטב פרשניו העריכו את יכולותיהן של ארבע הספורטאיות. כתבי העיתון ציינו, למשל, שחותרת הקיאק, ניקול ריינהארט, היא לא רק אחת מהמועמדות לזכיה במדלית הזהב אלא גם אחת החברות הסקסיות במשלחת הגרמנית. "תודה לאל שבקיאק צריך בעיקר טכניקה", אמרה ריינהארט.

קתרינה שולץ היא שחקן הוקי שדה. כתבי ה"סאן" מציינים שלאחר סיום האולימפיאדה היא תשוב לחברה, שחקן הכדורגל לשעבר, אוליבר הנטשל. שולץ היא לא שחקנית ההוקי הגרמניה הראשונה שמצטלמת לפלייבוי לאחר שפאני רינה עשתה זאת לפני ארבע שנים. "בהוקי אנחנו לובשות תחתונים ולא שריון מתחת לחצאית", היא מדגישה.

הבאה בתור היא פטרה ניימן, שמתחרה בפעם השלישית במשחקים האולימפיים ומנסה להשיג מדליה ראשונה, ואילו הספורטאית האחרונה היא הג'ודוקא, רומי טראנגול. "אני יכולה לנצח גם את חלק מהגברים בענף שלי", היא מספרת.



אך עם כל הכבוד לכוכבות הגרמניות, ה"סאן" שומר אמונים לשחיינית האמריקנית, אמאנדה בירד, ומכתיר אותה כספורטאית הסקסית ביותר בבייג'ין. בירד הצטלמה כזכור בעירום במסגרת קמפיין נגד שימוש בפרוות.






טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
/* LAST / NEXT ROUNDs */