יום שבת, 06.12.2025 שעה 15:16
ליגת העל Winner 25-26
2912-3112הפועל ב"ש1
2713-2912מכבי ת"א2
2615-3212בית"ר ירושלים3
1926-2412מכבי נתניה4
1816-2012הפועל ת"א5
1723-2112מ.ס אשדוד6
1614-2112מכבי חיפה7
1417-1412בני סכנין8
1319-1712הפועל פ"ת9
1330-1312עירוני טבריה10
1217-1412עירוני ק"ש11
1220-1612הפועל חיפה12
719-1012הפועל ירושלים13
431-1012מכבי בני ריינה14

מכבי פ"ת תשלם מעל 300 אלף ש"ח לניניס

בתום הליך הבוררות בין הצדדים, נקבע כי המלאבסים הפרו את חוזהו של היווני ועליהם להעביר לו 328,813 ש"ח: "נהגה בחוסר תום לב ומנעה ממנו להתאמן"

|
סוטיריס ניניס (נעם מורנו)
סוטיריס ניניס (נעם מורנו)

מכבי פתח תקווה תשלם פיצויים בגובה של 328,813 שקלים לקשר הקבוצה לשעבר, סוטיריס ניניס. כך קבע הבורר, עו"ד אמיר זולטי בתום הליך הבוררות בין הצדדים. היווני שטען כי הקבוצה הפרה את חוזהו זכה בהליך הבוררות באמצעות עורך דינו, אייל אברמוב ועל המועדון להשלים את תשלום הפיצויים לא יאוחר מחלוף 30 ימים.

ניניס שהגיע למלאבסים בספטמבר 2017 ובניגוד לציפיות של שני הצדדים החיבור לא צלח בלשון המעטה כשהשיא הגיע בסיום המשחק בין פתח תקווה לעירוני קרית שמונה, בעוד הקשר היווני היה מוקפא והגיע לתמוך בחבריו מהיציע, התפתח דין ודברים בינו לבין יו"ר הקבוצה, אבי לוזון שמהלכם התפרץ היו"ר על השחקן וצעק עליו מה שהוביל לכך כי השחקן יצא ממרר בבכי אל מכוניתו ומלווה בבעלים דאז, שינו זוארץ ואנשי אבטחה.

הישראליות באירופה ומה הסיכויים שלהן?

הבורר טען בפסק דינו כי לאור הממצאים שהוצגו בפניו: "הנתבעת הפרה את חובתה, מכוח תקנון הרישום וכוח התחייבותה בטופס גריעת השחקן, בכך שנהגה בחוסר תום לב ומנעה מן התובע, הלכה למעשה להתאמן בשורותיה. אני קובע כי התנהלותה של הנתבעת כלפי התובע החל מ-4 בינואר 2018 ועד ל-5 במרץ 2018 (ועד בכלל) הסבה לתובע עוגמת נפש. הנתבעת עיכבה שלא כדין את תשלומי משכורות אפילו ומאי 2018 ואת תשלומי שכר הדירה להם היה התובע זכאי בגין החודשים מרץ, אפריל ומאי 2018". כמו כן, נכתב על ידי עו"ד זלוטי: "אני מחייב את הנתבעת להשיב לתובע את הסכומים ששלומו על ידו עבור פיזיותרפיה ועבור אשרת שהייה. אני דוחה את תביעת השחקן לקבלת פיצוי עבור פגיעה במוניטין שלו ו/או בעתידו המקצועי, משום שתביעה זו לא הוכחה כל צרכה".

באשר לסכומים שחייב הבורר את המועדון לשלם לשחקן נכתב כך: "אני מחייב את הנתבעת להשיב לתובע סך של 6,000 שקלים שקוזזו ממשכורתו עקב החלטת ועדת המשמעת. הנבעת תשלם לתובע סך של 153,332 שקלים (ברוטו) עבור שכרו וזאת בצירוף הפרשי הצמדה וריבית על פי דין, שיחושבו ביחס לתקופה שתחילה ביום 9 ביוני 2018 וסיומה במועד התשלום בפועל. כמו כן, תמציא הנתבעת לתובע תלושי משכורת בגין תשלומים אלה, ותבצע את הניכויים ותשלומי המס הנדרשים על פי דין. הנתבעת תשלם לתובע סך של 15,000 שקלים עבור דמי השתתפות בשכר דירה המגיעים לו על פי ההסכם בגין החודשים מרץ-מאי 2018 ,וזאת בצירוף הפרשי הצמדה וריבית על פי דין, שיחושבו ביחס לתקופה שתחילתה ביום 1 ביוני 2018 וסיומה במועד התשלום בפועל. ככל הנדרש, תנכה הנתבעת מתשלומים אלה את הניכויים ותשלומי המס הנדרשים על פי דין ותמציא לתובע אישורים על כך".

אייל אברמוב (מערכת ONE)אייל אברמוב (מערכת ONE)

"הנתבעת תשלם לתובע סך של 9,850 שקלים החזר עבור התשלום בו נשא בקשר עם הסדרת אשרת שהיה, וזאת בצירוף הפרשי הצמדה וריבית על פי דין, שיחושבו ביחס לתקופה שתחילתה ביום 4 במרץ 2018 וסיומה במועד התשלום בפועל. הנתבעת תשלם לתובע סך של 4,200 שקלים החזר עבור התשלום בו נשא בקשר עם טיפולי פיזיותרפיה, וזאת בצירוף הפרשי הצמדה וריבית על פי דין, שיחושבו ביחס לתקופה שתחילתה ביום 15 באפריל 2018 וסיומה במועד התשלום בפועל. הנתבעת תשלם לתובע סך של 76,666 שקלים (ברוטו) פיצוי בגין הפרת התחייבותה של הנתבעת לאפשר לתובע להתאמן בשורותיה ובגין חוסר תום הלב בו נהגה )סכום זה נקבע על דרך האומדן, בהתחשב בהגנה על עקרונות היסוד המתייחסים לחובות קבוצת כדורגל כלפי שחקניה, במעמדו של התובע, כמתבטא מן המשכורת שהתחייבה הנתבעת לשלם לו, בתקופת ההפרה, ובעובדה שבסופו של דבר התובע, או למצער המייצגת שלו, הביע נכונות לשוב לשורות הנתבעת). הנתבעת תישא בהוצאות הבוררות (לרבות אגרת הבוררות ועלות שירותי ההקלטה והתמלול) בשכר טרחת עורכי הדין של התובע בסך 30,000 שקלים בתוספת מע"מ כדין וכן בשכר טרחת הבורר בסך 24,500 שקלים בתוספת מע"מ כדין".




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
נגןדנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
דנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
נגןהשוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
השוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה דנית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
גביע העולם למועדונים 25
מונדיאליטו
יורו עד 21כדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
ישראלים במכללות
נבחרת ישראלכדורסל עולמי חדשות
יורובאסקט 2025
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */