יום שני, 22.12.2025 שעה 00:05

בהתאם לרמת התחלואה: יוחלט האם להכניס קהל

לקראת תחילת העונה הקרובה, במשרד הבריאות יצטרכו לקבל החלטות אם להכניס חלקית קהל לאחר שיערכו דיון. המנהלת הגישה מתווה כבר לפני מספר שבועות

|
אוהדי מכבי ת''א, מכבי חיפה ובית''ר ירושלים (מערכת ONE)
אוהדי מכבי ת''א, מכבי חיפה ובית''ר ירושלים (מערכת ONE)

לאחר שהמשנה למנכ"ל משרד הבריאות, פרופ' איתמר גרוטו, הפתיע היום (רביעי) כאשר הודיע שמי שיטוס למדינות ירוקות לא יצטרך להיכנס לבידוד כאשר הוא יחזור לישראל, יש ציפייה כעת שהוא יאפשר בתחילת העונה הקרובה לקהל להתחיל לחזור ליציעים באופן חלקי.

ל-ONE נודע כי לפני תחילת עונת המשחקים הקרובה, בהתאם לרמת התחלואה בישראל, בתקווה שהיא תתחיל לרדת עד אז, יוחלט האם יוכנס קהל בתחילה באופן חלקי.במשרד הבריאות יצטרכו לקבל את ההחלטה לאחר שיערכו דיון על מכלול הדברים בכך.

יש לציין כי מנהלת הליגות בכדורגל  הגישה מתווה להכנסת קהל חלקי למשרד הבריאות כבר לפני מספר שבועות. על משרד הבריאות יהיה לתת אור ירוק למתווה, כאשר הערכה היא כי אם אכן יהיה שיפור בתחלואה יהיה בסיס לדבר עליו, אך אם התחלואה רק תעלה לא יהיה לכך סיכוי. 

ובמקום ה-2: אינטר עם 0:2 על נאפולי



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */