יום שבת, 06.12.2025 שעה 12:25
ליגה איטלקית 25-26
289-1913מילאן1
2811-2013נאפולי2
2713-2813אינטר3
277-1513רומא4
247-1913קומו5
2411-2213בולוניה6
2312-1713יובנטוס7
1810-1513לאציו8
1820-1413אודינזה9
1716-1613ססואולו10
1717-1613קרמונזה11
1614-1613אטאלנטה12
1423-1213טורינו13
1317-1013לצ'ה14
1119-1313קליארי15
1120-1313גנואה16
1117-913פארמה17
1018-1013פיזה18
621-1013פיורנטינה19
620-813ורונה20

"מאבק האליפות נפתח!", "תבנו פסל לשצ'סני"

עם 2 נקודות מתוך 9 אפשריות, באיטליה טוענים: "יובנטוס פגיעה מתמיד". אחרי ה-3:3 עם ססואולו, הגיבור הוא בכלל השוער: "מנע הפסד". אינטר תצמק ל-6?

|
שערי העיתונים באיטליה (צילומי מסך)
שערי העיתונים באיטליה (צילומי מסך)

עם שלושה הפסדים רצופים ותוצאת תיקו אמש (רביעי), לאציו היא ללא ספק הפראיירית הגדולה של אירופה בתקופת הפוסט הקורונה. הקבוצה של סימונה איזנאגי הייתה יכולה להיות כבר בפסגת הליגה האיטלקית ואפילו עם פער נקודות על חשבון יובנטוס אחרי שהקבוצה של מאוריציו סארי שוב סיימה בתיקו לאחר מותחן אדיר ב-3:3 עם ססואולו. בכך, בזמן שהיריבה הגדולה שלה על התואר טרם הפגרה צברה נקודה מתוך ה-12 האחרונות, האלופה הוציאה 2 מ-9. 

אל המקום השני בטבלה עלתה אטאלנטה עם 70 הנקודות שלה והכדורגל המדהים שהיא מציגה והיא רחוקה רק 7 נקודות מיובנטוס (77) כאשר נותרו עוד 15 נקודות בקופה. מי שתוכל להרגיש קצת פחות פראיירית אחרי חידוש הכדורגל תהיה אינטר שהערב (חמישי, 22:45) תוכל לחזור אל התמונה אם תנצח את ספאל החלשה בחוץ. שלוש נקודות לקבוצה של אנטוניו קונטה יחזירו אותו למקום השני ובמרחק של 6 נקודות בלבד מהגברת הזקנה שמציגה הגנה חדירה במיוחד במשחקים האחרונים ותפגוש ביום שני את לאציו למה שהיה צריך להיות משחק העונה וכעת מקבל הגדרה אחרת לגמרי.

יתרון מהיר ושערים גדולים ב-3:3 של יובה

כל משחקי מאבק האליפות, כמו יתר משחקי הליגה האיטלקית, ישדורו בערוץ ONE2 למנויי yes ,HOT סלקום TV ופרטנר TV.

עכשיו, כאשר לאציו רחוקה 8 נקודות, אטאלנטה 7 ואינטר אולי תצמק ל-6, המשחק ביום שני הוא בעל משמעות גדולה עבור כל ארבע הראשונות: “מרוץ האליפות נפתח! יובנטוס הזו פגיעה מתמיד ועכשיו זה התור של קונטה ואינטר לצמק ל-6 נקודות בלבד. סארי צבר רק שתי נקודות בשלושת המשחקים האחרונים וכמעט הפסיד ברג’ו אמיליה לססואולו. אלכס סנדרו הציל אותו בזמן שכריסטיאנו רונאלדו לא הצליח הפעם לעזור”, נכתב ב”גאזטה דלו ספורט” על המשחק. 

הנחת סלב? האם הגיע אדום לרונאלדו?

“לא להאמין, קונטה. היום אתה יכול לצמק את הפער ל-6 נקודות בלבד”, נכתב בנוסף בעיתון על המאמן שכבר דווח על כך שיש רצון להחליפו בקיץ במקס אלגרי וכעת הוא שוב בעמדה שבה הוא יכול לייצר מאבק אליפות אמיתי. גם ב”קוריירה דלו ספורט” העבירו את הזרקור לקונטה: “יובנטוס שוב לא ניצחה, לאציו כבר שכחה איך עושים את זה, אבל עכשיו זה התור של אינטר לצמק ל-6 ולחזור לעניינים”. 

ב”טוטו ספורט” בחרו דווקא להתמקד בוויצ’ך שצ’סני השוער הפולני של יובה שאומנם הוציא שלושה כדורים מהרשת מול ססואולו ושניים מול אטאלנטה, אך היה הגיבור של המשחק בכך שמנע מעוד כמה לחדור פנימה. “שצ’סני הוא הגיבור של יובה. ההצלות האדירות שלו מנעו מססואולו ניצחון. יובנה, תבנו לו פסל. האלופה צריכה להבין למה היא פותחת חזק ואז מקבלת בלקאאוט כמו שקרה לה מול מילאן”. 

לאציו שוב לא מנצחת, הפעם את אודינזה

אז מה נשאר לארבע הגדולות העונה בליגה האיטלקית עד לסיום העונה?

אינטר תצא הערב למשחק מול ספאל האחרונה בטבלה ותוכל לצמק את הפער ל-6 בלבד. במחזור הקרוב בסוף השבוע, אטאלנטה תוכל ל-48 שעות להוריד את ההפרש ל-4 בלבד אם תנצח את ורונה בחוץ. אינטר, אם תנצח אם ספאל, תדע שניצחון על רומא ביום ראשון יוריד את ההפרש זמנית ל-3 בלבד ויגביר את הלחץ על יובנטוס עוד יותר לקראת המשחק הגדול מול לאציו ביום שני. 

אבל ההתמודדות מול לאציו היא לא ההזדמנות היחידה של יובנטוס לאבד עוד נקודות שכן היא תפגוש בארבעת המחזורים האחרונים גם את אודינזה (בחוץ), סמפדוריה (בית), קליארי (חוץ) ובמחזור הנעילה תארח את רומא. 

ההתקפה הטובה באירופה: 2:6 מרהיב לאטאלנטה

לאטאלנטה מחכים משחקים נגד בולוניה (בית), מילאן (חוץ), פארמה (חוץ), ובמחזור הנעילה היא מארחת את אינטר, במה שיכול להתברר בסופה של העונה כמשחק שיעניק ליובנטוס את השקט שהיא צריכה כדי לזכות באליפות. אינטר מצידה, אחרי המשחקים נגד ספאל ורומא, תפגוש את פיורנטינה (בית), גנואה (חוץ), נאפולי (בית) ותסיים כאמור מול הקבוצה של ג’אן פיירו גפסריני.

ומה עם לאציו? היא תתארח אצל יובנטוס ביום שני ותנסה לנצח אחרי ארבע מעידות רצופות ומאוד מאכזבות. אח”כ היא תארח את קליארי, תצא למשחק אצל ורונה, תארח את ברשה ובמחזור הנעילה תצא למשחק חוץ מול נאפולי. 

מהפך ושערים משוגעים ב-1:3 של מילאן



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
נגןדנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
דנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
נגןהשוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
השוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה דנית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
גביע העולם למועדונים 25
מונדיאליטו
יורו עד 21כדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
ישראלים במכללות
נבחרת ישראלכדורסל עולמי חדשות
יורובאסקט 2025
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */