יום שבת, 06.12.2025 שעה 13:54

הנגיף מתפשט: טל פליקר נדבק בווירוס הקורונה

הג’ודאי השני שנמצא חיובי לנגיף בנבחרת חש בטוב ללא תסמינים, אך נמצא חיובי בבדיקה. ג’ודאים נוספים ייבדקו. פונטי: “מזל שזה קורה שנה לפני טוקיו"

|
טל פליקר (חגי מיכאלי)
טל פליקר (חגי מיכאלי)

טל פליקר הוא הג’ודאי שקיבל אמש (ראשון) את ההודעה על כך שחלה בווירוס הקורונה, שהגיע גם לנבחרת הגברים של הענף האולימפי המצליח ביותר בישראל. פליקר הוא הספורטאי השני שנדבק בנגיף ולמרות שמצבו מוגדר טוב ללא תסמינים, הנגיף מתפשט גם בנבחרת הג’ודו ובאיגוד עוקבים בדאגה אחר המצב.

עד כה נדבקו שני ג’ודאים אחרי שהנבחרת יצאה למחנה אימונים במועצה האזורית עמק הירדן בשבוע שעבר. כזכור, במהלך מחנה האימונים אחד מהספורטאים הצעירים חש ברע עם חום גבוה ונשלח לביתו, לאחר מכן הוא עבר בדיקה וביום ראשון האחרון נודע לנבחרת כי חלה בקורונה. בעקבות זאת, כל הנבחרת נשלחה לבידוד.

שגיא מוקי מדבר על הקורונה בנבחרת הג'ודו

אחרי הבדיקות שנערכו ביומיים האחרונים ליתר הג’ודאים שנחשפו אליו, חמישה מחברי הנבחרת יצאו שליליים לקורונה, אך אמש איגוד הג’ודו הודיע על ספורטאי שני שחלה וזהו טל פליקר שמתחרה באותה קטגוריית משקל כמו של הנדבק הראשון, קטגוריה של עד 66 ק”ג. פליקר עצמו חש בטוב ואין לו שום סימפטומים של המחלה, אך בעקבות הממצאים באיגוד שלחו ג’ודאים נוספים לבדיקות. כמו כן, אימוני נבחרת הנשים הופסקו גם הם כאמצעי מניעה להתפשטות הנגיף.

יו”ר איגוד הג’ודו משה פונטי אמר: “יש לנו שני חולים בנבחרת הגברים והכי חשוב זה שהם יחלימו ויהיו בריאים. לטל פליקר אין תסמינים אבל הוא נמצא חיובי לווירוס. אם נסתכל על חצי הכוס המלאה, מזל שזה לא קורה רגע לפני המשחקים האולימפיים אלא עכשיו כשיש עוד שנה שלמה עד שנגיע לשם”.

משה פונטי (רדאד גמשה פונטי (רדאד ג'בארה)



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
נגןדנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
דנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
נגןהשוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
השוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה דנית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
גביע העולם למועדונים 25
מונדיאליטו
יורו עד 21כדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
ישראלים במכללות
נבחרת ישראלכדורסל עולמי חדשות
יורובאסקט 2025
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */