עמית קרקו
|

השוטרים מתבוננים על אוהדי מכבי ת"א מחוץ לשערים 4-5 (מערכת ONE)
כפי שקרה גם בדרבי התל-אביבי, מאות אוהדי מכבי תל אביב הגיעו בתהלוכה גם הערב (שני) לכיוון בלומפילד זמן קצר לפני שריקת הפתיחה של המשחק מול הפועל באר שבע. האוהדים שרו שירי עידוד לשני השחקנים המעורבים בפרשה וגם גידפו את הקטינות (“הנערות ז***ת”). בניגוד לפעמים הקודמות, הפעם כוחות האבטחה הגיבו והרחיקו אותם מהמקום.
אוהדי מכבי ת"א מחוץ לבלומפילדהשוטרים שהיו במקום הסיטו את אותם אוהדים לצד אחר ומנעו מהם להתקרב לתחומי המגרש. המאות שהגיעו נעמדו מול שער 10 של האצטדיון היפואי וקראו לשחקנים “תשברו להם את הרגליים”.
בסיום המשחק התאגדו אוהדי מכבי ת”א מחוץ לבלומפילד וחיממו את האווירה לקראת הדרבי שייערך ביום שבת הקרוב. לאחר דקות ארוכות, כל האוהדים הצהובים התפנו מאזור האצטדיון כשבנוסף, המשטרה חילקה דוחות לאלו שהיו ללא מסכות.
אוהדי מכבי תל אביב מחוץ לבלומפילד (איציק בלניצקי)
כוחות האבטחה ואוהד מכבי ת"א (איציק בלניצקי)
אוהדי מכבי ת"א מחוץ לשערים 4-5 (מערכת ONE)
אוהדי מכבי ת"א מחוץ לשערים 4-5 (מערכת ONE)
השוטרים עם אוהד מכבי ת"א (רדאד ג'בארה)