יום שני, 23.02.2026 שעה 10:02
ליגת העל Winner 25-26
5523-5424הפועל ב"ש1
4825-4823בית"ר ירושלים2
4628-5024מכבי ת"א3
4526-4424הפועל ת"א4
3925-4624מכבי חיפה5
3535-4024הפועל פ"ת6
3145-4023מכבי נתניה7
2933-2524בני סכנין8
2649-3024עירוני טבריה9
2442-3424עירוני ק"ש10
2440-3024הפועל חיפה11
2347-3024מ.ס אשדוד12
2035-2224הפועל ירושלים13
1157-1724מכבי בני ריינה14

יעקב שחר למרקו בלבול: טרם החלטתי מי יאמן

ראשי מכבי חיפה נפגשו עם המאמן עוד לפני בית"ר. הסיוט בפלייאוף נמשך: "בחלומות הכי גרועים לא חשבנו על שתי נקודות מ-12". ירדן שועה נעדר מהאימון

|
יעקב שחר ומרקו בלבול (נעם מורנו)
יעקב שחר ומרקו בלבול (נעם מורנו)

בשיחה בין ראשי המועדון למאמן מרקו בלבול שהתקיימה בסוף השבוע הודיע נשיא המועדון יעקב שחר לבלבול כי טרם התקבלה החלטה בנוגע להמשך דרכו. במהלך השיחה הצדדים שוחחו על לא מעט נושאים, ביניהם נושא ירדן שועה שלדעת מרבית אנשי המועדון בלבול היה צריך לתת לשחקן הרבה יותר דקות משחק וזאת ללא קשר לפרשה האחרונה של הפרת הבידוד.

בצוות המקצועי יצטרכו לעשות בדק בית וחשבון נפש אחד גדול בסיום העונה, ולשאול את עצמם כיצד הקבוצה שעד לפגרת הקורונה הייתה הכי תוססת בליגה, הפכה לקבוצה חסרת מעוף וכזו שהולכת אחורה בצעדי ענק.

אתמול (שבת), ב-0:0 מול בית"ר ירושלים, חיפה אמנם שמרה בסיום על פער שמונה הנקודות בין הקבוצות והבטיחה מעשית את המקום השני, אבל היכולת החלשה של מספר שחקנים, בראשם צ'ירון שרי שרחוק מלספק את הסחורה, מעלה תהיות מה קרה שכל כך הרבה שחקנים נמצאים מתחת לכושרם ולרמתם הרגילה מאז חידוש המשחקים בסוף מאי.

צפו: ירדן שועה כפי שלא הכרתם

“יש משחקים כאלו כמו זה שהיה אתמול. אנחנו הקבוצה שנפגעה הכי הרבה מהיעדר הקהל, אבל חייבים לשחק טוב יותר ולהרוג משחקים כאלו. אף אחד לא תיאר ולא חלם בחלומות הכי גרועים  שניקח 2 נקודות מתוך 12 בפלייאוף עד כה", אמרו במועדון.

עכשיו, כאשר המשחקים הפכו לפרוטוקול בלבד, בלבול יצטרך לקבל החלטה האם להמשיך עם אותו הרכב שהוא רץ איתו כל העונה או לעשות שינוי רציני. בחיפה לא אהבו בלשון המעטה את שיטת המשחק של בית"ר שהובילה למשחק משעמם ונטול אירועים. "כל מה שבית”ר חיפשה זה רק לא להפסיד", טענו הירוקים.

יעקב שחר ביציע (רדאד גיעקב שחר ביציע (רדאד ג'בארה)

ירדן שועה, שעלה לכותרות בשבוע שעבר חזר לספסל ולא שותף. שועה סבל מדלקת בחניכיים, דבר שהעמיד בספק את זימונו לסגל. בשל הדקלת והעובדה שהחלוץ נוטל אנטיביוטיקה, רופא הקבוצה שחרר אותו מאימון הערב. נראה שהכותרות סביב השחקן מחזירות את שועה כל פעם מחדש שני צעדים אחורה ומפרות את השלווה היחסית במועדון הירוק.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */