יום שני, 23.02.2026 שעה 08:24

מכבי נקנסה ב-30 אלף ש"ח: רואים זאת בחומרה

האלופה הגיבה לתיעוד הבלעדי של ONE בו נראה הסנטר שלה מפר הנחיות: "חייבים לעמוד בכללים, נקודה". המנהלת: "קוראים לשמור על הנהלים למרות הקשיים"

|
אמארה סטודמאייר מפר בידוד (מערכת ONE)
אמארה סטודמאייר מפר בידוד (מערכת ONE)

שחקני מכבי תל אביב ממשיכים לסבך את המועדון. אחרי שאנג’לו קלויארו וסנדי כהן תועדו מפרים את הבידוד כשיצאו לבילוי לילי בתל אביב לפני כשבוע, הבוקר (שישי) הגיע תורו של אמארה סטודמאייר שנראה מפר את הבידוד בתיעוד בלעדי שהגיע לידי ONE.

בעקבות הפרת ההנחיות של הסנטר, במנהלת הליגה החליטו לקנוס את האלופה ב-30 אלף ש”ח, אחרי שבמקרה של קלויארו וכהן הסתפקו במתן אזהרה בלבד. בכך, הצהובים הפכו לקבוצה השנייה שנענשת אחרי הפועל תל אביב, שספגה קנס דומה בשל הפרת ההנחיות על ידי שחקן הקבוצה ג’ורדן המילטון.

תיעוד בלעדי: סטודמאייר נתפס מפר בידוד

במכבי ת”א הגיבו רשמית להפרת הבידוד של סטודמאייר ומסרו: “אמארה סטודמאייר הוא אב חד הורי המתגורר עם בנו. ראינו את התמונות שבהן הוא נראה עורך קניות במרכז הקניות הצמוד למקום מגוריו עם מסיכה על פניו. על פי ההנחיות אסור לאמארה להסתובב בחוץ ולערוך קניות ומדובר בהפרת ההנחיות. השחקנים חייבים לעמוד בכללים שנקבעו והמועדון רואה בחומרה כל הפרת הנחייה. חייבים לעמוד בכללים, נקודה. ראוי לציין שהקבוצה ערכה את בדיקת הקורונה השנייה במספר אתמול. אמארה שלילי לפי התוצאות שהתקבלו הבוקר”.

מנהלת הליגה הגיבה למקרה: “מנהלת הליגה הוציאה היטל של 30,000 ש״ח למכבי תל אביב על הפרת הבידוד של אמארה סטודומאייר. המנהלת קוראת לקבוצות להנחות את השחקנים לשמור על נהלי הבידוד למרות הקשיים. שבת שלום”




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */