דורון בן דור
|

שחקני מכבי והפועל חיפה (עמרי שטיין)
לא שקט בכרמל גם אחרי ה-2:2 בין מכבי והפועל חיפה: אוהדי שתי הקבוצות שכמובן לא נכחו באצטדיון סמי עופר השתתפו בתגרה המונית בקריית חיים. על פי עדויות מעל מעל ל-30 אוהדי מכבי חיפה הגיעו לקריית חיים כי פורסם שאוהדי הפועל ראו שם את המשחק ואז החלה מהומה גדולה.
כאמור, אוהדי הפועל חיפה צפו במשחק בקריית חיים ולטענתם הותקפו על ידי אוהדי מכבי חיפה כאשר גם הרכבים ניזוקו. כמו כן, אחד האוהדים תיאר את אשר קרה בקריית חיים לטענתו: "זה היה כמו אינתיפאדה, ראו שם רימונים, אלות ומה לא".
בלבול, שרי וסילבס מסכמים את הדרבימדובר בתגרה המונית שהחלה כבר במחצית הראשונה על ידי זריקת אבנים שבהמשך התפתחה לזריקת כיסאות וחפצים. עשרות ניידות הגיעו לאזור כאשר אבנים נזרקו לעבר אוהדי הפועל, שטענו בנוסף שנזרקו אבוקות, חפצים וגלגלי הרכבים פונצ’רו.
האירוע הזה אגב מצטרף לעוד התרחשויות שקרו היום, כאשר טרם הדרבי אוהדים ירוקים התגברו על כוחות האבטחה והסתננו למנהרה בסמי עופר.