יום ראשון, 21.12.2025 שעה 08:28

קיריוס: ניצחתי את נדאל עם הנגאובר רציני

הילד הרע של עולם הטניס ממשיך לייצר כותרות, חשף עוד מקרה יוצא דופן: "ב-2017 בסינסינטי ניצחתי את השור ממיורקה אחרי לילה של כיף ומלא באלכוהול"

|
נדאל וקיריוס (רויטרס)
נדאל וקיריוס (רויטרס)

ניק קיריוס, מי שהפך בשנים האחרונות לילד הרע של עולם הטניס, לא מפסיק לספק כותרות יוצאות דופן ולא מעט שערוריות, כאשר הפעם (שבת) הכישרון האוסטרלי התוודה: “ניצחתי את רפאל נדאל כשהייתי עם הנגאובר רציני, לא יודע איך עשיתי את זה אחרי לילה ארוך שכולו כיף עם אלכוהול”.

קיריוס סיפר על המקרה בשיחה דיגיטלית עם חברו מהטלוויזיה, אליוט לוני, כאשר התייחס לרבע הגמר בסינסינטי ב-2017, אז גבר על השור ממיורקה בשתי מערכות אחרי 2:6 ו-5:7, במה שנחשב להפתעה גדולה, אך אף אחד לא ידע עד כמה ובפרט לאור העובדה שקיריוס עשה זאת אחרי לילה מלא אלכוהול.

סופרים את הימים: פחות משבוע לחזרת הליגה!

“יצאנו והיה לנו לילה מצוין, היינו יחד עם החברים, צחקנו, שתינו אלכוהול ועשינו חיים. לפני שעליתי למגרש, ידעתי שאצטרך להגיש טוב כדי לנצח, אך היה לי קשה לרוץ יותר מדי, כנראה בגלל שהייתי בהנגאובר. לא האמנתי שאחרי לילה כזה אני יכול לשחק ברמה הזו, הפתעתי את עצמי”.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */