יום שישי, 13.03.2026 שעה 19:20

מאמן ולנסיה: כמה מהשחקנים חזרו עם דיכאון

פונסרנאו, מאמן קבוצת הכדורסל של העטלפים, חשף יממה לפני ההצבעה ביורוליג: "הם חוששים בעיקר משלושה דברים - להידבק, להיפצע והחוזה שלא מובטח"

|
ז’אומה פונסרנאו (איציק בלניצקי)
ז’אומה פונסרנאו (איציק בלניצקי)

למגפת הקורונה יש כמובן השלכות רבות על עולם הספורט ומלבד הפן הכלכלי, גם המצב הנפשי נפגע בעקבות התקופה הממושכת של הספורטאים ללא פעילות, בדיוק כפי שהסביר היום (ראשון) מאמן ולנסיה בכדורסל, ז’אומה פונסרנאו, יממה אחת לפני ההצבעה הגורלית ביורוליג על המשך העונה.

“חזרנו להתאמן ומצאנו דברים שליליים”, אמר המאמן בראיון ל’אס’ הספרדי. “היו כמה שחקנים שחזרו עם דיכאון מהתקופה הזו. זה דבר שמשפיע מאוד. העובדה שהם חזרו לעבוד ולהתאמן גורמת למצב הנפשי שלהם להשתפר”.

גג'ורדן לויד, סאם ואן רוסום ופרננדו סאן אמטריו מאוכזבים (איציק בלניצקי)

פונסרנאו פירט את חששות השחקנים: “יש שלושה סוגים. הראשון זה הפחד שלהם להידבק ולהדביק אחרים, רבים מדברים על כך שהם מודאגים להדביק את המשפחות שלהם. החשש השני זה הפציעות שעלולות לבוא עקב זמן ממושך ללא פעילות. הדבר השלישי הוא עניין החוזה, יש כאלו שהחוזה שלהם לא מובטח. הם מודאגים”.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */