יום שבת, 06.12.2025 שעה 23:50
ליגת העל Winner 25-26
2912-3112הפועל ב"ש1
2713-2912מכבי ת"א2
2615-3212בית"ר ירושלים3
2116-2413הפועל ת"א4
1914-2213מכבי חיפה5
1926-2412מכבי נתניה6
1723-2112מ.ס אשדוד7
1517-1413בני סכנין8
1323-1713הפועל פ"ת9
1330-1312עירוני טבריה10
1220-1612הפועל חיפה11
1218-1413עירוני ק"ש12
719-1012הפועל ירושלים13
531-1013מכבי בני ריינה14

דגני: לא חשבתי שלא נראה את הקהל כ"כ הרבה זמן

על רקע חג הפסח ומשבר הקורונה, בלם הפועל ת"א שיתף בפוסט: "חג שונה. מתגעגע לכדורגל, השבוע היינו אמורים לשחק מול בית"ר בפתיחת הפלייאוף העליון"

|
אוראל דגני (רדאד ג'בארה)
אוראל דגני (רדאד ג'בארה)

על רקע חג הפסח השונה והמשונה שחל הערב (רביעי), קפטן הפועל תל אביב, אוראל דגני, שיתף את אשר על ליבו בפוסט באינסטגרם ובו סיפר על הגעגוע למגרשי הכדורגל תחת מגפת הקורונה והזמן הרב שעבר מבלי לפגוש את האוהדים במגרשים.

“המצות והיין על השולחן, ההגדות במקום, הילדים לבושים, תכף מתיישבים לסדר ועדיין משהו מרגיש לי שונה”, פתח. “השבוע היינו אמורים לפתוח את הפלייאוף העליון מול בית"ר. כשיצאנו לפגרה הכפויה הזו לא חשבתי שהמצב יהיה כל כך מסובך ושלא נשחק מול הקהל שלנו כל כך הרבה זמן. רציתי להגיד לכם שאני מתגעגע - לקהל, לאווירה, למשחקים, לאימונים, לחברים ולצוות המועדון”.

עוד כתב הבלם: “אני לא יכול לתאר לכם כמה אני רוצה לחזור כבר לשחק מול יציעים מלאים ואדומים. אלו ימים לא קלים אבל לשמחתי יש לי את המשפחה שלי שמקיפה אותי ואנחנו עוברים את זה יחד. אני בטוח שהתקופה הקשה הזו תעבור - עברנו את פרעה, לא נעבור גם את זה? אני רוצה לאחל לכולנו, בין אם אתם ליד השולחן או ליד הזום, ימים שקטים ורגועים. בתקווה שבקרוב שנצא לחירות ונוכל לחזור, בריאים ומאושרים, לחיים הרגילים שלנו ולכדורגל. חג פסח שמח וכשר”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

. הכל כבר מוכן! המצות והיין על השולחן, ההגדות במקום, הילדים לבושים, תכף מתיישבים לסדר ועדיין משהו מרגיש לי שונה. השבוע היינו אמורים לפתוח את הפלייאוף העליון מול בית"ר. כשיצאנו לפגרה הכפויה הזו לא חשבתי שהמצב יהיה כל כך מסובך ושלא נשחק מול הקהל שלנו כל כך הרבה זמן. רציתי להגיד לכם שאני מתגעגע - לקהל, לאווירה, למשחקים, לאימונים, לחברים ולצוות המועדון. אני לא יכול לתאר לכם כמה אני רוצה לחזור כבר לשחק מול יציעים מלאים ואדומים. אלו ימים לא קלים אבל לשמחתי יש לי את המשפחה שלי שמקיפה אותי ואנחנו עוברים את זה יחד. אני בטוח שהתקופה הקשה הזו תעבור - עברנו את פרעה, לא נעבור גם את זה? אז רגע לפני שהחג נכנס, אני רוצה לאחל לכולנו, בין אם אתם ליד השולחן או ליד הזום, ימים שקטים ורגועים. בתקווה שבקרוב שנצא לחירות ונוכל לחזור, בריאים ומאושרים, לחיים הרגילים שלנו ולכדורגל. חג פסח שמח וכשר, אוראל.

A post shared by Orel Dgani ⚽ (@orel_dgani) on


 




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
נגןדנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
דנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
נגןהשוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
השוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה דנית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
גביע העולם למועדונים 25
מונדיאליטו
יורו עד 21כדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
ישראלים במכללות
נבחרת ישראלכדורסל עולמי חדשות
יורובאסקט 2025
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */