יום שישי, 26.12.2025 שעה 18:17
ליגת העל Winner 25-26
3515-3415הפועל ב"ש1
3318-3715בית"ר ירושלים2
2917-3215מכבי ת"א3
2519-2915הפועל ת"א4
2332-2915מכבי נתניה5
2216-2715מכבי חיפה6
2019-1915בני סכנין7
1824-2215הפועל חיפה8
1829-2215מ.ס אשדוד9
1726-2315הפועל פ"ת10
1733-1715עירוני טבריה11
1324-1715עירוני ק"ש12
1121-1315הפועל ירושלים13
439-1115מכבי בני ריינה14

בוזגלו: בלי שחקנים אין כדורגל, קל להשמיץ אותי

אחרי שתקף את בעלי המועדונים ויצא לחל"ת עם יתר שחקני הפועל ת"א, הקשר בפוסט נוקב: "בוודאי שהסכמנו לקיצוץ, ארגון השחקנים לא משפיע על כלום"

|
מאור בוזגלו (חגי מיכאלי)
מאור בוזגלו (חגי מיכאלי)

אחרי שתקף את בעלי המועדונים בליגת העל והסאגה שהמשיכה בהפועל תל אביב עם הפיצוץ במשא ומתן וההוצאה של השחקנים באדום לחופשה ללא תשלום, מאור בוזגלו יצא הערב (רביעי) בפוסט נוקב: “הכי קל להשמיץ אותי, בימים קשוחים כאלה אין שום גוף אמיתי שמגן על שחקני ושחקניות הכדורגל בישראל”.

“כנראה שהשם בוזגלו הוא מתכון לכותרות וכבר התרגלתי. אז במקום לתת לי פרשנות אסביר בדיוק את הסיטואציה. בימים קשוחים כאלה אין שום גוף אמיתי שמגן על שחקני ושחקניות הכדורגל בישראל. ארגון השחקנים? הייתי יו"ר ארגון השחקנים ועזבתי את התפקיד אחרי ימים ספורים, כי הבנתי שאין להם השפעה על כלום, הם לא עושים שום דבר עבור השחקנים בישראל”.

בוזגלו מתנגד לקיצוצים: לא נגיד אמן להכול

“אני זה שהייתי בשיח עם ההנהלה יחד עם דגני ואלטמן כדי שהשחקנים יקצצו, אני זה שקיבלתי מבול של טלפונים משחקנים מבולבלים שארים את הכפפה ואין לי שום בעיה להיות מטרה. התקופה היא קשה עבור כולם והדאגה שלי לשחקנים בישראל היא לא לכאן ועכשיו, אלא מה יקרה כשהכל יחזור לשגרה. הקבוצות מגובות בסוללות עורכי דין ויכולות לעשות מה שהן רוצות, אנחנו השחקנים, לא! והדאגה היא יותר לשחקני הדור הצעיר שיקלעו לסיטואציה לא פשוטה ובנינו? בלי שחקנים, אין ממש כדורגל”.

“הכי קל להשמיץ אותי בתקשורת, אני יודע שזה מביא כניסות לאתרים!... לא מעניין. יש לי הערכה גדולה לכל בעלי הקבוצות בישראל שמוציאים מכיסם הפרטי ובתקופה זו הכל קורס כמו מגדל קלפים !! לא הסכמתי לקיצוץ?? בוודאי שהסכמנו בהבנה לקצץ 50 אחוז ובכל זאת זה לא צלח! לשחקנים מגיע ההדרכה המתאימה, את עורכי הדין הממולחים ואת האופציה לדעת מה יקרה הלאה. בסופו של יום, כל השחקנים בכל הקבוצות רוצים לשמור על הפרנסה שלהם. אני מציע לגלות סובלנות ואפילו לשמוע את ההקלטה שוב ושוב - המטרה היא אחת: גוף שיגן על שחקני הכדורגל כמו בכל ליגה מתוקנת באירופה”, סיכם הקשר האדום.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
נגןערן זהבי מבקר בבית של מאור בוזגלו
מישהו מתרגש: זהבי מבקר את בוזגלו בבית
/* LAST / NEXT ROUNDs */