יום ראשון, 15.02.2026 שעה 15:33

ההתאחדות הכריזה: כל הליגות החובבניות נעצרו

בעקבות הקורונה: ליגות א'-ג' בישראל וגם ליגת הנשים הופסקו מיידית בהמשך להוראת משרד הבריאות. חסון: "הקצב בו הדברים משתנים בימים אלה הוא דרמטי"

|
ספורט (מערכת ONE)
ספורט (מערכת ONE)

בעקבות הוראה שהתקבלה ממשרד הבריאות היום (שישי), החליטה ההתאחדות לכדורגל על עצירה מיידית של המשחקים בליגות החובבניות לבוגרים (א'-ג') ולנשים. ההתראה הקצרה מגיעה בעקבות שיחה שקיים הבוקר המשנה למנכ"ל הבריאות, פרופסור איתמר גרוטו, עם יו"ר ההתאחדות אורן חסון. 

אורן חסון, יו"ר ההתאחדות לכדורגל: "הקצב בו הדברים משתנים בימים אלה הוא דרמטי, ומה שאתמול בערב נראה אפשרי והיה בחזקת מותר, הפך הבוקר לאסור. אני סומך במאת האחוזים על השיקולים שמנחים את הגורמים המקצועיים במשרד הבריאות והנחיתי מיידית לעדכן את כל המועדונים על ההחלטה”.  

רונאלדו בבידוד: השלכות הקורונה על הספורט

“עצירת הליגות החובבניות היא צעד כואב נוסף עבור הכדורגל הישראלי, אבל לא נותרה ברירה. נדע לצלוח יחד גם את המשבר הזה ולצאת מחוזקים. איחולי בריאות טובה לכולם וסוף שבוע משפחתי נעים", הוסיף.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */