יום שישי, 20.02.2026 שעה 00:31

בראון סבל מקוצר נשימה: כאב לי בחזה, אני בסדר

גארד ירושלים, שסיפק חצי ראשון לפנתאון מול מכבי ת"א, נשכב לכמה רגעים על הפרקט ואחז בצד שמאל של חזהו. לאחר שנבדק והתברר שמצבו תקין, שב לספסל

|
ג'ייקובן בראון יורד לקבל טיפול בחדר ההלבשה (חגי מיכאלי)
ג'ייקובן בראון יורד לקבל טיפול בחדר ההלבשה (חגי מיכאלי)

רגעים מלחיצים נרשמו על הספסל של הפועל ירושלים במהלך המשחק הערב (ראשון) בפיס ארנה מול מכבי תל אביב, לאחר שג’ייקובן בראון חש ברע וירד לחדר ההלבשה האדום, לשם הגיע צוות של מד”א כדי לבחון את מצבו. הגארד הירושלמי סבל מקוצר נשימה אך במועדון מהבירה מסרו כי לאחר שנבדק התברר שמצבו תקין והוא שב לספסל.

בראון, שרשם מחצית ראשונה אדירה והביל את מחזיקת הגביע ליתרון גדול על האלופה בזכות יכולת נהדרת מחוץ לקשת, חש ברע במהלך הרבע השלישי ולאחר שירד לספסל ונשכב על הפרקט לכמה רגעים, הוא קם והחזיק את צד שמאל של חזהו, לפני שהורד לחדר ההלבשה להמשך טיפול.

ספרופולוס: "ירושלים היו ראויים לניצחון"

לאחר המשחק, בראון שזכה בתואר ה-MVP בזכות 22 הנקודות שצלף לפני שעזב את הפרקט, סיפר: “אני בסדר, כאב לי קצת בחזה אבל עכשיו הכל בסדר. עשינו ניצחון גדול וזה הכי חשוב. אני סומך על החברה האלה שישי לנו כאן, הם הצליחו להסתדר מצוין גם בלעדיי”.

אדום עולה במלחה: ניצחון לירושלמים על מכבי
גג'ייקובן בראון חש ברע (חגי מיכאלי)
גג'ייקובן בראון מקבל טיפול (חגי מיכאלי)



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */