יום שבת, 07.02.2026 שעה 13:28

י-ם ערכה טקס הוקרה, הקהל שר "אמארה מת"

מחזיקת הגביע, שגם הניפה את דגל הזכייה בתואר, כיבדה את האקס בטקס הוקרה, אך האוהדים האדומים שרו בגנותו והוסיפו: "לאוהדי מכבי יש קורונה"

|
אמארה סטודמאייר מקבל זר פרחים (חגי מיכאלי)
אמארה סטודמאייר מקבל זר פרחים (חגי מיכאלי)

עוד לפני הטיפ אוף מול מכבי תל אביב, מחזיקת גביע המדינה הפועל ירושלים הניפה הערב (ראשון) את דגל הזכייה בגביע בפעם השנייה ברציפות והשישית בתולדות המועדון לתקרת הארנה הביתית לעיניי 9,000 צופים, זאת בהתאם לאישור שניתן לכך ממשרד הבריאות בעקבות בהלת הקורונה.

כאמור, המועדון האדום מהבירה בחר לערוך את טקס הנפת דגל הזכייה בגביע השישי בתולדותיו טרם המשחק מול היריבה המרה מתל אביב, כאשר במקביל, נערך גם טקס לכבודו של אקס ירושלים, אמארה סטודמאייר, שמשחק כיום בשורות האלופה בצהוב, מכבי תל אביב.

שלט נגד אמארה סטודמאייר (חגי מיכאלי)שלט נגד אמארה סטודמאייר (חגי מיכאלי)

בעת שנערך הטקס לכבודו של סטודמאייר, אוהדי ירושלים, שמחזיקים בבטן מלאה על הכוכב, שהצטרף לצהובים אחרי שזכה עם ירושלים באליפות ובגביע ווינר, וכמו כן, גם בגביע המדינה בעונה שעברה, על אף שלא שותף במשחקי הקבוצה במפעל, קיבלו את סטודמאייר בקריאות בוז צורמות ובקריאות ׳אמארה מת׳ כבר בחימום. כמו כן, הקהל בארנה שר “לאוהדי מכבי יש קורונה ואף הניף שלט “קורונה למכבי”.

שלט של אוהדי הפועל ירושלים בארנה (מערכת ONE)שלט של אוהדי הפועל ירושלים בארנה (מערכת ONE)
אמארה סטודמאייר בחימום (חגי מיכאלי)אמארה סטודמאייר בחימום (חגי מיכאלי)

לאחר מכן, הקריאות לאמארה נמשכו גם אחרי שהוא עלה לפרקט, כשהכרוז ביקש להפסיק והציגו את ההודעה הנמצאת מטה על המסכים.

ההודעה על המסכים בארנה (מערכת ONE)ההודעה על המסכים בארנה (מערכת ONE)



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */