יום שבת, 06.12.2025 שעה 17:38
ליגת העל Winner 25-26
2912-3112הפועל ב"ש1
2713-2912מכבי ת"א2
2615-3212בית"ר ירושלים3
2116-2413הפועל ת"א4
1926-2412מכבי נתניה5
1723-2112מ.ס אשדוד6
1614-2112מכבי חיפה7
1417-1412בני סכנין8
1323-1713הפועל פ"ת9
1330-1312עירוני טבריה10
1217-1412עירוני ק"ש11
1220-1612הפועל חיפה12
719-1012הפועל ירושלים13
431-1012מכבי בני ריינה14

חוגג: נגד הגבלת קהל, כץ: סתם נכנסים ללחץ

לפני כינוס החירום הדרמטי של המנהלת עקב בהלת הקורונה, ONE מביא לכם את עמדות הקבוצות. בעלי בית"ר: "בעד דחייה אם צריך", שחר: "אביע דעתי בישיבה"

|
משה חוגג, יואב כץ, מיץ' גולדהאר, יעקב שחר ואלונה ברקת (מערכת ONE)
משה חוגג, יואב כץ, מיץ' גולדהאר, יעקב שחר ואלונה ברקת (מערכת ONE)

לקראת כינוס החירום דרמטי שיקיים מחר (חמישי) דירקטוריון מנהלת הליגות בעקבות בהלת הקורונה וההנחיות החדשות של משרד הבריאות, לפיהן אין לקיים התקהלות של מעל 5,000 איש, ONE מביא לכם את העמדות הרשמיות של קבוצות ליגת הבורסה לניירות ערך, שיצטרכו להחליט האם לדחות משחקים או לחלופין לקיימם עם הגבלת קהל או מול יציעים ריקים.

בקרב הקבוצות הגדולות, בעלי בית”ר ירושלים, משה חוגג, היה הנחרץ מכולם כשהצהיר: ”אנחנו מתנגדים להגבלת קהל ולמשחקים ללא קהל, נהיה בעד דחייה אם צריך”, בעוד במכבי ת”א (“מחר צפוי דיון במנהלת. שם נביע דעתנו”) ומכבי חיפה מטעמה מסר יעקב שחר ("מחר במנהלת אביע את דעתי ועמדתי באשר לנושא") מעדיפים להמתין לישיבה עצמה כדי להביע דעה. גם בהפועל באר שבע סרבו להגיב עד לישיבה.

זהבי וסבע במחנה האימונים בדובאי

מי שסיפק דעה שונה מהלך הרוח השורר בישראל הוא בעלי הפועל חיפה, יואב כץ: “אני חושב שבארץ נכנסים סתם ללחץ ופאניקה. בארצות הברית ממשיכים לשחק ויש תחרויות כרגיל. מתנהל כאן קמפיין של בחירות ופריימריז של הדמוקרטים ולא ראיתי שהם מקיימים אסיפות באולמות ריקים. רק בארץ הולכים רחוק מדי".

נציגה של הפועל תל אביב, זאב גרינברג, מסר: ״במידה והנחיות משרד הבריאות יישארו כפי שהן לפרק זמן ממושך, עמדתנו היא שאין טעם להמשיך את משחקי הליגה בשלב זה. בריאות הציבור מעל הכל״. בעלי בני יהודה, ברק אברמוב, הוסיף: “אני רוצה לשמוע את האפשרויות בדיון במנהלת ואז אגיב לגבי עמדתי. לא רוצה שיקראו את דעתי לפני הדיון".

ברק אברמוב (רדאד גברק אברמוב (רדאד ג'בארה)

בעלי הפועל כפר סבא, יצחק שום, מסר: "אנחנו קשובים להוראות משרד הבריאות.הם בטוח יודעים הכי טוב מה צריך לעשות. בכל המשחקים שלנו לא אמורים להיות בעיות כי אין מצב שיהיה קהל מעל 5000 אוהדים". מנהלה המקצועי של הפועל חדרה, אורן גולן הציג גם כן את עמדת קבוצתו: “הבריאות קודמת לכל. קיום משחקים ללא קהל? אם אין ברירה, זה עצוב אבל הבריאות חשובה יותר”. ניב גולדשטיין, מנכ”ל מכבי נתניה, מסר: "נעקוב ונקבל את הוראות משרד הבריאות ומנהלת הליגה".

בעלי מ.ס. אשדוד, ג׳קי בן זקן, אמר בנושא: ״אין שאלה בכלל, בריאות הציבור לפני הכל גם אם יבוטלו כל המשחקים עד להודעה אחרת. המשך הליגה ללא קהל? גם אפשרות למרות שצריך לבחון איך מפצים בעתיד את הקבוצות שייפגעו כלכלית בעיקר בפלייאוף העליון״. יו”ר סקציה נס ציונה, דודו עוז, הסביר: “תפיסת עולמי היא שבריאות קודמת לכל, אם יש  ספק או חשש לבריאות קהל, אנשי מקצוע ושחקנים , אז יש לדחות עד שבעלי המקצוע ינחו שאין סכנה בריאותית. בשורות טובות”.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
נגןדנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
דנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
נגןהשוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
השוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה דנית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
גביע העולם למועדונים 25
מונדיאליטו
יורו עד 21כדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
ישראלים במכללות
נבחרת ישראלכדורסל עולמי חדשות
יורובאסקט 2025
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */