יום שישי, 26.12.2025 שעה 16:30

שיא ישראלי ומקום ראשון במרתון טוקיו לסלפטר

הישג אדיר לרצה הישראלית שעצרה את השעונים בבירת יפן על 2:17:45 שעות, קבעה את התוצאה השישית בטיבה בכל הזמנים ושיא מסלול: "מרוצה מהביצועים שלי"

|
לונה צ'מטאי סלפטר (איגוד האתלטיקה)
לונה צ'מטאי סלפטר (איגוד האתלטיקה)

לונה צ'מטאי סלפטר ניצחה הלילה (בין שבת לראשון) במרתון טוקיו כשעצרה את השעון על 2:17:45 שעות, ובכך קיזזה מהשיא הישראלי הקודם (2:19:46 שעות) לא פחות משתי דקות ושניה אחת.

בתום המרוץ, אמרה הרצה הישראלית המאושרת: "אני מאוד מרוצה מהביצועים שלי, ההכנה שלי אפשרה לי לשפר את השיא האישי שלי, אני מרגישה שהתוצאה הזו מחזירה לי על כל העבודה הקשה שנעשתה בחודשים האחרונים. לצערי בשני המרתונים האחרונים לא יכולתי לבטא את עצמי ביום המרוץ, אבל הפעם כל התנאים היו מושלמים כאן בטוקיו. רוח הראש פגעה מק"מ 35, אבל כל כך רציתי לנצח פה ולהשיג שיא אישי חדש שרצתי כמה שיותר מהר והגעתי לבסוף במקום הראשון וזכיתי במרתון".

לונה צלונה צ'מטאי סלפטר (איגוד האתלטיקה)

בנוסף לשיא הלאומי שקבע, התוצאה של לונה ממרתון טוקיו ממקמת אותה במקום ה-6 בכל הזמנים בריצת מרתון נשים עולמית, וגם מהווה שיא מסלול חדש במרתון טוקיו לנשים.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
נגןערן זהבי מבקר בבית של מאור בוזגלו
מישהו מתרגש: זהבי מבקר את בוזגלו בבית
/* LAST / NEXT ROUNDs */