יום רביעי, 07.01.2026 שעה 17:36

"הוועד האולימפי יכריע לגבי טוקיו תוך 3 חודשים"

עקב התפרצות הנגיף, אחד מבכירי הוועד הבין-לאומי, דיק פאונד, סיפר באשר למשחקים האולימפיים בקיץ: "הקורונה זו מלחמה, אם זה יחמיר יש לשקול ביטול"

|
ספורט (מערכת ONE)
ספורט (מערכת ONE)

הוועד האולימפי הבין לאומי בוחן את המצב שנוצר בעקבות התפשטות נגיף הקורונה והבהלה הגדולה מסביב לעולם, במה שעלול להשפיע גם על המשחקים האולימפיים בטוקיו בקיץ הקרוב ויכריע לגבי קיום האולימפיאדה בתוך שלושה חודשים.

חבר ההנהלה הוותיק דיק פאונד, שנמצא בתפקיד מאז 1978, אמר: “אני מעריך שיש חלון הזדמנויות של חודשיים עד שלושה חודשים כדי להכריע את גורלה של אולימפיאדת טוקיו 2020. כלומר, ההחלטה תילקח עד חודש מאי”.

“הקורונה זו מלחמה שצריך לעמוד בפניה. הרבה דברים צריכים לקרות בשביל להבטיח את בטיחותם של כל המשתתפים, המארגנים ואנשי הצוות במידה שהדבר ימשיך להתפשט. אם ב-3 החודשים הקרובים המצב יחמיר, יש לשקול ביטול”.

עוד הוסיף כי “בסופו של דבר ספורטאים ואנשים הולכים לשאול את עצמם האם המצב בטוקיו תחת שליטה והאם זה מספיק בטוח עבורם כדי להגיע לטוקיו. עד כמה שאנחנו יודעים, כל האינדיקציות מראות שהאירועים יתקיימו כמתוכנן”.

אליפות אירופה לאתלטיקה מגיעה לירושלים



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
/* LAST / NEXT ROUNDs */