יום שישי, 26.12.2025 שעה 14:10

בצל נגיף הקורונה: לונה סלפטר שוהה בטוקיו

המרתוניסטית תשתתף במרתון בו יתחרו רצי עלית. תהיה הספורטאית הראשונה שתיכנס לבידוד? הטורניר הקדם אולימפי בכדורמים שאמור להתקיים באיטליה בספק

|
לונה צ'מטאי סלפטר (איגוד האתלטיקה)
לונה צ'מטאי סלפטר (איגוד האתלטיקה)

האתלטית הישראלית לונה סלפטר שוהה כעת ביפן ונערכת להשתתף במרתון טוקיו, כך נודע ל-ONE. המרתוניסטית נסעה למדינה ככל הנראה עם בעלה ומאמנה דן סלפטר, והיא תיקח חלק בריצת מרתון כהכנה למשחקים האולימפיים.

מרתון טוקיו, בו משתתפים בדרך כלל כ-40 אלף איש, אמור להיערך רק בהשתתפות של רצי עלית דוגמת סלפטר, בעקבות התפשטות נגיף הקורונה והחשש מאירועים המוניים ביפן. המרתוניסטית שמתכוננת להופעתה במשחקים האולימפיים בטוקיו החליטה לנסוע למרות האזהרות של משרד הבריאות הישראלי.

דן סלפטר, לונה צדן סלפטר, לונה צ'מטאי (אחמד מוררה)

אם תשוב לארץ מיפן, סלפטר תצטרך להיכנס לבידוד של 14 יום בישראל, כך על פי הוראות משרד הבריאות. גורמים בכירים באיגוד האתלטיקה הבהירו כי “אם היא תחזור לארץ, היא תישמע להנחיות משרד הבריאות והוועד האולימפי, ותפעל על פיהן”. מסביבתה של סלפטר טרם נמסרה כל התייחסות לנושא.

בתוך כך, הטורניר הקדם אולימפי לכדורמים נשים, בו אמורה לקחת חלק גם נבחרת ישראל, נמצא בספק. הטורניר היה אמור לצאת לדרך בעוד כשבוע וחצי בעיר טרייסט שבצפון איטליה, אך פינ”א שוקלת להעתיק אותו למדינה אחרת בגלל המשבר שיצר נגיף הקורונה באזור.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
נגןערן זהבי מבקר בבית של מאור בוזגלו
מישהו מתרגש: זהבי מבקר את בוזגלו בבית
/* LAST / NEXT ROUNDs */