מערכת ONE
|

ערן זהבי באימון מכבי ת"א (חגי מיכאלי)
ערן זהבי יישאר בגוואנגז’ו ר.פ ולא יעבור בהשאלה לאף אחד מהקבוצות הרוצות אותו בהשאלה. אחרי שטוטנהאם התעניינה באפשרות לצרפו אך נדחתה, גם לוקומוטיב מוסקבה נענתה בשלילה על האפשרות לצרף את זהבי אליה בהשאלה עד תום העונה.
קבוצת הפאר, כמו גם מספר קבוצות ברוסיה ביקשו לשאול אותו, אך נענו בשלילה על ידי קבוצתו. כאשר גם עניינים כספיים מנעו את המעבר, על אף שבלוקומוטיב היו מוכנים לשלם לו שכר גבוה מאוד. בכל מקרה, חלון ההעברות ברוסיה ייסגר מחר (שישי), ב-21 בפברואר והוא לא יגיע לשם.
זהבי: מאחל לכל ילד ללכת אחרי החלום שלועד כה, בשל נגיף הקורונה, זהבי עזב יחד עם משפחתו את סין וחזר לישראל ושומר לעת עתה על כושר כשהוא מתאמן עם מכבי תל אביב קבוצתו הקודמת. הליגה בסין, אם יימצא פתרון לקורונה, אמורה להפתח בחודש אפריל, אבל עד כה אין ערובה לכך.