אחרי שלא מצא את הרשת מול לברקוזן, הנורבגי הרגיע את השוורצגלבן עם השלישי מול פרנקפורט. גם פישצ'ק, סאנצ'ו וגריירו כבשו, הפער צומק זמנית לנקודה

חזרה לפרק. אחרי שנכנעה במחזור הקודם 4:3 לבאייר לברקוזן, דורטמונד חזרה הערב (שישי) לנצח, כשהפעם הביסה 0:3 את פרנקפורט האומללה במסגרת המחזור ה-22 בבונדסליגה, כשהפער מבאיירן מינכן הראשונה צומק כעת לקודה בלבן, אולם לאלופת גרמניה משחק אחד חסר.
על השער הראשון היה חתום לוקאס פישצ’ק, שקיבל מסירה מאשרף חכימי ושחרר כדור חזק ושטוח ברגל שמאל לפינה מסף הרחבה. ג’וודון סאנצ’ו הנפלא הכפיל בדקה ה-50 אחרי שהטעה בצורה נפלאה את הגנת היריבה וסידר לעצמו מצב קליל, וגם ארלינג בראוט הולאנד הצטרף לחגיגה אחרי שדחק פנימה מקרוב בישול נוסף של חכימי ארבע דקות מאוחר יותר.
Erling Haaland does it again!
— ESPN FC (@ESPNFC) February 14, 2020
He has now scored NINE goals in six games for Dortmund pic.twitter.com/k49uk2QXHN
הנורבגי כבש את שערו התשיעי בשישה מחזורים עבור השוורצגלבן, נתון פשוט בלתי נתפס. בנוסף, רק לשמונה שחקנים יש יותר שערים בבונדסליגה ממנו העונה, וזאת הייתה הופעתו החמישית בלבד בזירה המקומית. מי שנעל את תוצאת המשחק הוא רפאל גריירו, שהבקיע בבעיטה חזקה ברגל שמאל מחוץ לרחבה בדקה ה-74.
Only eight players have scored more German Bundesliga goals than Erling Håland (8) in 2019/20… he’s currently playing his fifth game of the season.
— Squawka Football (@Squawka) February 14, 2020
Fantastic. ⚫️ pic.twitter.com/glkmQATBL1
גם בצרפת פתחו מחזור, עם משחק צמרת מרתק במיוחד. מונאקו, שערב המחזור הייתה במקום ה-8, השיגה ניצחון חשוב במיוחד עם 0:1 על מונפלייה שהקדימה אותה בשתי נקודות. המארחת דילגה לפחות באופן זמני למקום החמישי, המפסידה עלולה לאבד מקום בשישייה הראשונה.
— AS Monaco (@AS_Monaco) February 14, 2020
לאחר מחצית ראשונה מאופסת מי שעשה את ההבדל היה איסלם סלימאני, כאשר בדקה ה-52 עלה מעל כולם לכדור קרן ונגח בחוכמה כדור שפגע בדשא וקפץ לתוך הרשת בדרך ליתרון, שהיה גם שער הניצחון.