יום שישי, 26.12.2025 שעה 16:35
ליגת העל Winner 25-26
3515-3415הפועל ב"ש1
3318-3715בית"ר ירושלים2
2917-3215מכבי ת"א3
2519-2915הפועל ת"א4
2332-2915מכבי נתניה5
2216-2715מכבי חיפה6
2019-1915בני סכנין7
1824-2215הפועל חיפה8
1829-2215מ.ס אשדוד9
1726-2315הפועל פ"ת10
1733-1715עירוני טבריה11
1324-1715עירוני ק"ש12
1121-1315הפועל ירושלים13
439-1115מכבי בני ריינה14

כעס על אופיר מזרחי: צריך להתבייש בהתנהגות שלו

הקשר ששוחרר מנס ציונה פרסם סטורי שנראה כשמחה לאיד על הפסד הקבוצה להפועל חדרה, ועורר את זעמם של השחקנים. אכזבה גדולה מהיכולת של השחקנים

|
אופיר מזרחי (אחמד מוררה)
אופיר מזרחי (אחמד מוררה)

תסכול גדול בסקציה נס ציונה אחרי ההפסד הרביעי ברציפות אמש (שבת), הפעם 1:0 להפועל חדרה. הכתומים שציפו לעצור את כדור השלג מבחינתם שוב חזרו ללא הנקודות.  שחקני הקבוצה כעסו על אופיר מזרחי על התבטאותו ברשת החברתית. 

הסטורי של אופיר מזרחי (אינסטגרם)הסטורי של אופיר מזרחי (אינסטגרם)

בטרם נתייחס למשחק, בעוד התוצאה והאכזבה עוד מבעבעת בקרב השחקנים ואנשי המועדון, מיהר לפרסם קשר הכתומים עד לא מזמן, סטורי בחשבון האינסטגרם שלו בו כתב על רקע שחור, "מלאכתם של צדיקים נעשת בידי אחרים", מה שהתפרש כשמחה לאיד של השחקן על הפסד הקבוצה שהודיעה לו על שחרורו אך עדיין נמנה בין שחקניה באופן רשמי.

הסטורי המעודכן של אופיר מזרחי (אינסטגרם)הסטורי המעודכן של אופיר מזרחי (אינסטגרם)

"זה מגעיל ושקוף מאוד", אמר אחד משחקני הקבוצה, "לפני שנייה התקלחת איתנו, צחקת איתנו ופתאום אתה שמח מההפסד שלנו? ועוד בפומבי? הוא צריך להתבייש בהתנהגות הזו". לאחר מכן העלה מזרחי סטורי בו טען כיח “מחפשים לעשות כותרות על שמי”.

מימר: הלך קשה, אבל נגמר טוב

בחזרה למשחק עצמו, בקבוצה התאכזבו מאוד מהיכולת של השחקנים ובייחוד מהחצי השני בו לא היו קיימים כמעט על המגרש ואפשרו לשוער חדרה אוסטין אג'ידה לנוח לא מעט. התוצאה הותירה את השחקנים של עמיר תורג'מן מאוכזבים מאוד אחרי שריקת הסיום כשרובם מיהרו לחדר ההלבשה אך לקח זמן עד שיצאו משם, בעוד הנוכחים מספרים על שקט קשה לצד מספר שחקנים שניסו לעודד את שאר חבריהם. "אוי ואבוי אם אין למישהו פה את האמונה, את הרצון ואת התשוקה להישאר בליגה", טען תורג'מן, "אנחנו שתי נקודות מהקו האדום וכל ניצחון יכול לעשות מהפך. הכל קרוב, הכל צפוף, מבחינתנו נצטרך לעבור שתי קבוצות ואנחנו משחקים עם כולם".

רז נחמיאס עם אופיר מזרחי (ניסן עייש)רז נחמיאס עם אופיר מזרחי (ניסן עייש)

״זו הרגשה קשה, הגענו למאני טיים של העונה", אמר הקפטן איתי עוזרי, "מבחינתנו זה היה משחק מפתח, הרגשנו שאנחנו חייבים לבוא ולקחת את השלוש נקודות. אם מסתכלים על כל המשחק, פתחנו אותו לא רע בכלל, יצאנו קדימה והגענו לאזור המסוכן של חדרה אבל במחצית השנייה נעלמנו לגמרי ואנחנו יוצאים בתחושה מאכזבת מאוד. אני לא חושב שחדרה היו יותר טובים מאיתנו אם מסתכלים על כל המשחק, זו קבוצה שהיא לגמרי ברמה שלנו ואנחנו היינו צריכים להיראות יותר טוב, ליצור יותר מצבים ולצאת עם שלוש נקודות".

איתי עוזרי ומוסה מאזו (דן יידוב)איתי עוזרי ומוסה מאזו (דן יידוב)

עוד הוסיף עוזרי: "זה מאוד מאכזב אבל יחד עם זאת אנחנו לא מוותרים, ביום שלישי יש כבר עוד משחק ואנחנו נבוא בשיא הדריכות והמוכנות לתת פייט ולנצח במשחק. אני בטוח שברגע שננצח את המשחק הראשון, נוכל לצאת לדרך חדשה. חד משמעית אנחנו מאמינים שאפשר להציל את העונה הזאת, נכון שהמצב שלנו פחות טוב ממה שהיה בתחילת המחזור אבל אנחנו מאמינים ונעשה הכל בשביל להישאר בליגה וזו גם התחושה בחדר ההלבשה. מאוד כואב לנו אבל אף אחד לרגע לא מרים ידיים ואני מקווה שכבר ביום שלישי נוכל לתקן את המשחק של היום״.

בנס ציונה שוב קיבלו הוכחה חיה על הצורך החזק בחיזוק ואת זה גם לא הסתיר המאמן כשאמר, "אני מאמין שעם החיזוקים הנכונים שאנחנו רוצים לעשות, נצליח לעמוד במטרות שלנו ולצאת מהמצב שנקלענו אליו. אין ספק שאנחנו לא עם תקציב גדול, זה ברור, אבל כולם עושים מאמצים כדי להביא את השחקנים שאנחנו זקוקים להם מאוד כי זו עונה ארוכה. אם נביא את החיזוק הנכון אני מאמין שנוכל להישאר בליגה".
 
בתוך כך, מי שדווקא נראה שיעשה את הדרך ההפוכה מהמועדון הוא גיא בדש שאמש לא היה בסגל הקבוצה למשחק, לא זוכה לקרדיט וצפוי להיפרד מהכתומים. בדש המושאל מהפועל תל אביב, מחזיק במספר הצעות כשאחת מהן צפויה להתממש עד לתום מועד החלון ביום חמישי הקרוב.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
נגןערן זהבי מבקר בבית של מאור בוזגלו
מישהו מתרגש: זהבי מבקר את בוזגלו בבית
/* LAST / NEXT ROUNDs */