יום שני, 23.02.2026 שעה 12:24
ליגת העל Winner 25-26
5523-5424הפועל ב"ש1
4825-4823בית"ר ירושלים2
4628-5024מכבי ת"א3
4526-4424הפועל ת"א4
3925-4624מכבי חיפה5
3535-4024הפועל פ"ת6
3145-4023מכבי נתניה7
2933-2524בני סכנין8
2649-3024עירוני טבריה9
2442-3424עירוני ק"ש10
2440-3024הפועל חיפה11
2347-3024מ.ס אשדוד12
2035-2224הפועל ירושלים13
1157-1724מכבי בני ריינה14

אבוקסיס: התאכזבתי מההגנה ב-10 דקות הסיום

מאמן ב"ש לא אהב את המצבים הרבים אליהם הגיעה מכבי ת"א אחרי שער השוויון: "היינו חשופים מדי", "חיזוק? לא נביא שחקנים מלחץ וניתקע איתם שנה הבאה"

|
יוסי אבוקסיס (רדאד ג'בארה)
יוסי אבוקסיס (רדאד ג'בארה)

הפועל באר שבע סחטה הערב (רביעי) תיקו 1:1 מול מכבי תל אביב, תוצאה שאולי לא תשפיע על המצב שלה בטבלה מבחינה משמעותית אך לבטח מבחינה מוראלית, אחרי שהצליחה לחזור למשחק מול המוליכה, שהפגינה עליונות מוחלטת עד לשער השוויון של ניב זריהן. בהמשך החבורה של יוסי אבוקסיס גם לא הייתה רחוקה מלהפוך, אך בסיום הסתפקה בנקודה מול הקהל האדום באצטדיון טוטו טרנר.

“אפשר לחלק את הנקודה שהשגנו לשתיים. תיקו זו לא תוצאה מאכזבת מול קבוצה מהמקום הראשון אבל מהצד השני התאכזבתי מאוד מההתקפה שלנו ומהצורה שהיינו חשופים אחרי ה-1:1”, הסביר אבוקסיס והמשיך: “זה מאוד מאכזב מאמן לראות את הקבוצה שלו כל כך חשופה ב-10 דקות אחרונות כשלא היינו בפיגור. אבל בסופו של דבר אני מסתכל על התוצאה הסופית ונקודה זה לא כזה גרוע”. 

אבוקסיס: מרוצה שחזרנו מפיגור, נמשיך לשפר

סגנון המשחק: “די אן איי זה עניין של איזה שחקנים יש לך. בשני המשחקים האחרונים שיחקנו בקו של ארבעה והפעם היינו נורא חשופים ומכבי הגיעה למצבים שלה כשהיינו בקו של ארבעה, לא נשקר לעצמנו. אחרי הפיגור לקחנו הימור. מגיעה גם לארנסטס שטקוס מילה טובה על שהציל שניים או שלושה שערים בטוחים. אם היינו חכמים בסוף בהתקפה היינו יכולים לנצח למרות שלא הגיע לנו”. 

הצורך בחיזוק: “זה ברור שאנחנו חסרים בסגל ואני אומר את זה אחרי תוצאה לא רעה. עזבו מספר שחקנים ויש לנו מספר פצועים. אנחנו מאוד דלילים אבל מגיע להרבה שחקנים צעירים כמו תומר יוספי, כל הכבוד. אנחנו עובדים על חיזוק אבל בינואר אין הרבה מציאות ואי אפשר להפוך את הקבוצה. אנחנו לא רוצים להביא שחקנים ולהיתקע איתם לשנה הבאה”.

יוסי אבוקסיס (רדאד גיוסי אבוקסיס (רדאד ג'בארה)

כובש השער, ניב זריהן, הוסיף: “כיף לכבוש אחרי שנקלענו לפיגור. אני לא מסתכל על זה שלא פתחתי כי תמיד אעשה את העבודה שלי ולא משנה אם אני פותח או לא, ואני שמח על שער השוויון. אנחנו מרגישים שינוי טוב בקבוצה ואנחנו משחקים טוב בזמן האחרון ואני מקווה שנמשיך כך. היה משחק לא קל אבל הגענו למצב שיכולנו להכריע אותו. עשינו את העבודה ואנחנו מרוצים בגדול, אבל רצינו יותר. מבחינה אישית אני מרגיש טוב עם עצמי כי לא משנה מתי אני עולה אני מצליח להביא שינוי ומקווה להמשיך ככה”.

שחקני הפועל ב"ש חוגגים עם ניב זריהן (מרטין גוטדאמק)שחקני הפועל ב"ש חוגגים עם ניב זריהן (מרטין גוטדאמק)



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */