עמית קרקו
|

רן בן שמעון ורוני אוואט (משה חרמון)
בעוד רן בן שמעון מעביר את אימון הבכורה המחודש שלו במ.ס אשדוד, לא מעט סימני שאלה הועלו היום (רביעי) לאור אי התייצבותו של מי שאמור לשמש עוזרו הראשי, רוני אוואט, שלא הגיע לאימון.
במהלך היום ניסו בצוות המקצועי ליצור עימו קשר, אבל הוא לא השיב לאף אחת מהשיחות אליו ולפי שעה לא ברור מה קורה עימו ומדוע לא ענה לשיחות המדוברות. מי שהגיע למתחם האימונים, אבל לבוש “על אזרחי” הוא אלי לוי, שחוזר לקבוצת הנוער. משה אוחיון הגיע כהרגלו.
רוני אוואט עם בן שמעון, אתמול באימון (שחר גרוס)מקורביו של אוואט טוענים: “רוני פגוע מאוד מההתנהלות של המועדון, הוא מרגיש ששוב שמו עליו פס ועוד מאחורי הגב שלו. איזה פרצוף יש לו מול השחקנים כשכולם יודעים שהוא לא ידע על המהלך הזה בכלל?”.
כזכור, אמש מינתה אשדוד את רן בן שמעון למאמנה כשניתן לומר שמי שכיהן כמאמן עד אותה העת, אוואט, קיבל זאת בהפתעה גמורה בעוד שמע תחילה על כך באמצעות התקשורת. לאחר מכן, נקרא לשיחה אצל ג׳קי בן זקן שהודיע לו על חזרתו של בן שמעון למועדון והציע לו להישאר בצוות המקצועי, כפי שגם פורסם בהודעה הרשמית של המועדון.
אלי לוי ורוני אווואט (שחר גרוס)בתוך כך, בן שמעון החל לעבוד עם שחקניו באימון הבוקר ולא שוחח עימם אחרי שכבר ערך אסיפת היכרות אמש לפני משחק האימון של הקבוצה מול מכבי יפו, אך בימים הקרובים צפוי המאמן לערוך שיחות אישיות עם חניכיו החדשים. באשר לחיזוק נכון לעכשיו, ביקש רב״ש חיזוק בדמות קשר אחורי שיתפוס את מקומו של לאונרד אווסו שנמכר לוונקובר.