יום שבת, 06.12.2025 שעה 13:30

כץ: הקללות? זו חבורה של צעירים משולי החברה

בתוכנית הספורט של ישראל בשיתוף ONE שוחחנו עם בעלי הפועל חיפה: "אם משהו היה מציע מיליון דולר, הייתי עוזב". התוכנית משודרת גם ב-101.5FM

|
אופירה אסייג ואייל ברקוביץ' (מערכת ONE)
אופירה אסייג ואייל ברקוביץ' (מערכת ONE)

תוכנית הספורט של ישראל בשיתוף ONE משודרת בכל ערב מ-18:00 עד 20:00. את תוכנית הספורט ניתן לשמוע ברדיו תל אביב (102FM), רדיו חיפה (99.5FM ו-107.5FM), רדיו ירושלים (101FM), רדיו דרום (97FM ו-95.8FM), וגם באשקלון ובאשדוד ב-101.5FM. בנוסף לכל שלל התחנות המכובדות, התוכנית משודרת גם כאן באתר.

הערב בתוכנית הספורט של ישראל נעסוק כמובן במינוי הטרי של רן בן שמעון, שסיים את דרכו בנבחרת קפריסין, למאמן מ.ס אשדוד וכמובן נתייחס לניצחונות של בית”ר ירושלים (את מכבי נתניה) והפועל באר שבע (על הפועל חיפה) בליגת העל. כמו כן, נדבר על הקללות שספג יואב כץ, בעלי הפועל חיפה, אחרי ההפסד לקבוצה הדרומית.

יואב כץ: “אם משהו היה מציע מיליון דולר, אמכור את הקבוצה”

שוחחנו עם הבעלים של הפועל חיפה, על הקללות שספג מחלק מהאוהדים אחרי ההפסד 1:0 להפועל באר שבע באצטדיון טרנר.

ערב טוב, יואב כץ

“שלום חברים”

יואב כץ (עמית מצפה)יואב כץ (עמית מצפה)

איך הרגשת בעקבות הקללות של חלק מהאוהדים?
זה לא אוהדים, מדובר בחבורה של צעירים משולי החברה. להתייחס אליהם יכול להפוך את החברה אלימה, מצב בו אפשר לדחוף כל אחד דרך אלימות. אנחנו הולכים בדרך מסוימת ב-16 שנים האחרונות ויש לנו הישגים בלתי רגילים. לא נכון להגיד שלא אוהבים אותי בהפועל חיפה, יש אהדה מאוד מאוד גדולה. אף אחד לא הציע לי כלום, אם משהו היה מציע, אולי הייתי עוזב, מיליון דולר? תראו לי את הכסף, בטח שאחתום ואעזוב”.

התביעות של השחקנים ריסטו מיטרבסקי וראדו גינסארי
“מתנהלים על פי חוק באלף אחוז. לדעתי, הרואה חשבון הכי טוב בארץ לענייני ספורט מנהל את הדברים אצלנו. אני לא יודע על מה התביעות הנוכחיות, לפי העורך דין שלנו, לא מגיע לאף אחד שום דבר. מאיימים עלינו כל הזמן בתביעות, סחיטות, ואחרי שאנחנו הולכים לבית משפט הם בורחים. יש דברים במדינה שהם לא מתוקנים. אשמח לפגוש אותם בבית המשפט”.

מה עם חיזוק בינואר?
“הבאנו את מיקי סירושטיין ואופק פישלר, כנראה שנביא עוד שחקנים. כסף לא גודל על העצים, אבל אין עדיין חור בכיס”.

יואב כץ ומיקי סירושטיין (דוברות הפועל חיפה)יואב כץ ומיקי סירושטיין (דוברות הפועל חיפה)

תגובתה של עו”ד רוני דביר על דבריו של יואב כץ לגבי התביעות: ““הלוואי ואלו יהיו רק שני שחקנים. על פניו ולפי המסמכים שיש לי, יש סכומים שלא שולמו”.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
נגןדנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
דנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
נגןהשוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
השוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה דנית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
גביע העולם למועדונים 25
מונדיאליטו
יורו עד 21כדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
ישראלים במכללות
נבחרת ישראלכדורסל עולמי חדשות
יורובאסקט 2025
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */