יום חמישי, 18.12.2025 שעה 18:20
ליגת ווינר סל 25-26
17733-8639מכבי ת"א
16589-7198הפועל ת"א
16667-7349הפועל העמק
15800-8439עירוני קריית אתא
14657-6578הפועל חולון
13744-7838בני הרצליה
13615-6548הפועל ירושלים
12775-7379עירוני רמת גן
12801-7489הפועל ב"ש/דימונה
12747-6949עירוני נס ציונה
11774-7199מכבי רעננה
11794-7279מכבי ראשל"צ
11740-6459הפועל גליל עליון
10778-6919אליצור נתניה

קטש: ההגנה הייתה מביכה, קיבלנו שיעור בצניעות

מאמן ירושלים היה מאוכזב מאוד מההגנה אחרי ה-98:93 לגלבוע/גליל: "חשבנו שזה בידיים שלנו והיינו יהירים. אי אפשר לקבל כל כך הרבה נקודות ולנצח"

|
עודד קטש (עמרי שטיין)
עודד קטש (עמרי שטיין)

רצף תשעת הניצחונות של הפועל ירושלים נקטע הערב (ראשון) כאשר הקבוצה מעיר הבירה הפסידה בחוץ 98:93 לגלבוע/גליל במה שגרם למאמן עודד קטש חוסר שביעות רצון בלשון המעטה מהיכולת ההגנתית: “ההגנה הייתה מביכה, קיבלנו שיעור בצניעות”.

המאמן הרחיב על הסיבה להפסד: “קודם כל התחלנו את המשחק מצוין, מהרבע השני פשוט הפסקנו לשמור. שמרנו בצורה שערורייתית שלושה רבעים, היה אפשר לראות את זה על השחקנים, כמובן שאני לוקח את האחריות על כל דבר, אבל היה אפשר לראות על השחקנים שאולי המשחק הולך להיות קל וזה בידיים שלנו, בטח כשנפצע להם עוד שחקן ועוד שחקן, זה בטח לא הוסיף לתחושה שלנו ולדחיפות שהייתה פה. היינו מעט יהירים ולמדנו שיעור חשוב מאוד בצניעות”.

ההבדל מהמשחק בגרמניה: “אני מתרכז הגנתית - קיבלנו 98 נקודות וזה אחרי רבע ראשון טוב שלנו הגנתית. זה לא יכול לקרות, אי אפשר לנצח ככה, אי אפשר לבוא לשחקנים ולהגיד להם פעמיים בשבוע שזה המשחק הכי חשוב העונה. יש רמה מסוימת של רצינות ומקצוענות ששחקנים צריכים להביא מהבית, אבל שוב, מעל הכל שני סקוררים היו במשחק טוב היום ועשו לנו הרבה מאוד נזק. נגד הפולנים אנחנו נפגוש ארבעה כאלה, לא פחות טובים אם לא יותר, וזה הולך להיות הרבה יותר קשה. נלמד את השיעור מהיום ונדע שאם לא נבוא מוכנים, הכל מתחיל בהגנה שלנו אז לא ננצח גם את ולוצלאבק”.

עודד קטש. "השמירה ההגנתית הייתה מביכה" (איציק בלניצקי)עודד קטש. "השמירה ההגנתית הייתה מביכה" (איציק בלניצקי)

הויתור על פלדין בדקות האחרונות: “פשוט חשבתי ששחקנים אחרים צריכים להיות על המגרש, אני לא נכנס לסיבות כאלה ואחרות”.

ההישענות על הזרים מהעונה שעברה והקושי בהשתלבות הזרים החדשים: “כשאתה הולך עם שחקנים מסוימים ועבר כבר יותר מדי זמן כדי להתייחס לשחקנים שהיו פה מהעונה שעברה, כל מי שנמצא פה מרגיש שייך ויודע מה צריך לעשות, כולל ג’ון הולנד שהגיע רק לפני שבועיים. לי אין בעיה להפסיד בגלל שג’יימס או ג’ייקובן החטיאו זריקה, אין לי בעיה בכלל, זה חלק מהעניין, שחקנים מנצחים ושחקנים מפסידים, הדרך שבה שמרנו שלושה רבעים היא לא קשורה לשחקן כזה או אחר או להחטאה כזו או אחרת, פשוט רמת ריכוז ואגרסיביות שלא הייתה קיימת. הדרך שבה שמרנו באמת הייתה מביכה, ושוב אני חוזר – זה שיעור בצניעות”.

חלוקת העומסים: “אין ספק שאם היו לנו עוד שחקנים כדי לעשות רוטציה והיה אפשר לחלק עומסים אז זה ברור שזה היה יכול להוסיף, אבל זאת ההחלטה שקיבלנו, קרה מה שקרה עם טרנט לוקט וקאזינס עדיין אני חושב שהיינו צריכים לנצח במשחק הזה”.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */