הולנד צפוי לערוך בכורה בירושלים מול ב"ש

הרכש הטרי של מחזיקת הגביע בסגל למשחק ב-19:00, כשגם תמיר בלאט נרשם למשחק, אולם שיתופו צפוי להתברר באופן סופי רק לאחר מבחן כשירות

הולנד צפוי לערוך בכורה בירושלים מול ב"ש

אחרי שלושה ניצחונות רצופים, כולל 84:91 על הפועל חולון במחזור האחרון, הפועל ירושלים תפתח הערב (רביעי) ב-19:00 את שנת 2020 וכמו כן, גם רצף של חמישה משחקי חוץ בכל המסגרות, מול הפועל באר שבע במסגרת המחזור ה-13 בליגת ווינר סל.

אחרי שנחת בארץ וחתם על חוזה עד תום העונה, הסמול פורוורד ג׳ון הולנד נרשם בסגל למשחק וצפוי לערוך את הופעת הבכורה שלו במדים האדומים של הפועל ירושלים, זאת לאחר שהגיע על מנת למלא את מקומו של טרנט לוקט ששוהה בארצות הברית מסיבות אישיות.

בלתי מנוצחת: 63:80 למכבי ת"א על ב"ש

בנוסף, גם הגארד תמיר בלאט, שנפצע בקרסולו מול מכבי ראשון לציון ולא שותף במשחק מול הפועל חולון, נרשם בסגל למשחק, כאשר כשירותו צפויה להתברר באופן סופי לאחר מבחן כשירות אותו יערוך לפני המשחק. אם אכן יוכל לשחק, בצוות המקצועי צפויים בכל זאת להיות זהירים לגביו ולא להפעיל עליו יותר מדי עומס.