עצרו את המבול: נס ציונה ניצחה 0:1 את נתניה

תחת גשם שוטף במושבה, הקבוצה שלא הפסיקה לנצח לאחרונה נכנעה דווקא לעולה החדשה. רז שטיין הכריע והעניק 3 נקודות יקרות לכתומים, אלמוג כהן הורחק

עצרו את המבול: נס ציונה ניצחה 0:1 את נתניה

סקציה נס ציונה הוכיחה הערב (רביעי) שיש לה הרבה לב ונשמה. הקבוצה שהגיעה למשחק כנועלת הטבלה ובמומנטום חיובי לא נבהלה ממכבי נתניה שלהטה בתקופה האחרונה, והנחילה לה הפסד ראשון אחרי חמישה משחקים עם 0:1 יקר. אצל היהלומים חזר פעם נוספת דפוס שכיח מאוד העונה, כרטיס אדום, כאשר הפעם היה זה אלמוג כהן שהורחק בפעם השנייה העונה.

בתחילת המשחק ניכר היה שההתמודדות מתנהלת בשליטתה של נתניה, אולם זו מיעטה לסכן את שערו של עומרי גלזר והביטחון של המארחת גבר ככל שחלפו הדקות. בסופו של דבר ודקות ספורות אחרי שרשם החמצה ענקית מול שער חשוף, רז שטיין העניק לחבורה של עמיר תורג’מן יתרון בדקה ה-24 והקדיש את הגול לאביו המנוח. בניגוד למצופה, הכתומים השתלטו מאותו הרגע על המתרחש במגרש ואף הגיעו להזדמנויות נוספות, אבל בהפסקה לוח התוצאות הראה 0:1 למקומיים.

תורג'מן: מרגיש שכל חלקי הקבוצה עובדים

בחלק השני של המשחק מוסה מאזו עוד מצא את הרשת, אך הגול שלו נפסל בטענת נבדל גבולית אך מוצדקת ובסיוע ה-VAR. מהדקה ה-55 ניכר היה שהבחורים של תורג’מן עייפים, היהלומים דחפו קדימה וניסו לחזור למשחק, כשפאטוס בצ’יראי אף חזר מהפציעה שלו ועלה כמחליף בדקה ה-65. תורג’מן ביצע את החילוף הראשון שלו בדקה ה-75, אבל לשמחתו הרבה שחקניו הציגו משחק הקרבה בלתי מתפשר, לא נפלו מהרגליים והצליחו לשמור על התוצאה, כשהרחקה מיותרת של אלמוג כהן באדום ישיר בעשר הדקות האחרונות אחרי תיקול פראי לא עזרה לנתניה.

בעקבות שלוש הנקודות שהשיגה, החבורה של תורג’מן שניצחה לאחר ארבעה משחקים בליגת העל העלתה את מאזנה ל-12 נקודות וסיבכה לגמרי את התחתית. החבורה של דראפיץ’ וברדה שבחמשת המחזורים האחרונים ניצחה ארבע פעמים שילמה על משחק מעט יהיר ושוב טעמה את טעמו של ההפסד. הפועל תל אביב תחכה במחזור הבא לכתומים לקרב תחתית לוהט, כשליהלומים יהיה מפגש צמוד עם בני יהודה בשחזור גמר הגביע אשתקד.

רז שטיין עם הכדור. משחק נהדר שלו (שחר גרוס)רז שטיין עם הכדור. משחק נהדר שלו (שחר גרוס)
דני עמוס מאוכזב (שחר גרוס)דני עמוס מאוכזב (שחר גרוס)