צוקרמן ולינה גלושקו בחצאי גמר אליפות ישראל

האלוף המכהן גבר על אהרון כהן וישחק מול רן עמר, כאשר אור רם-הראל מול יאשה זמל. בנשים: גלושקו תפגוש את שלי ברזניאק, קאטיץ' תשחק מול שחר בירן

צוקרמן ולינה גלושקו בחצאי גמר אליפות ישראל

בעקבות הגשם הצפוי ברעננה, אליפות ישראל 2019 תימשך מחר (חמישי) בקריית שמונה כאשר נקבעו כל משחקי חצי הגמר בגברים ובנשים וגמרי הזוגות. משחקי היחידים יתקיימו מחר במקביל החל מ-10:30 ומשחקי הזוגות לא לפני 12:00.
בגברים ניצח האלוף המכהן, דניאל צוקרמן, 2:6 2:6 את אהרון כהן ויפגוש בחצי הגמר את רן עמר שגבר 4:6 ו-1:6 על ליאור גולדנברג. בחצי הגמר השני ייפגשו אור רם-הראל שניצח 3:6 ו-1:6 את אוראל אוביל ויאשה זמל שגבר 6:4, 5:7 ו-1:6 על שחר אלבז.

ולדה קאטיץולדה קאטיץ' (לידור גולדברג)

בגמר הזוגות לגברים ישחקו אדוארדו כהן וסאמר אלטורי מול אור רם-הראל ואיגור סמילנסקי. במקביל, נקבע כי בגמר הזוגות לנשים ישחקו מאיה טחן ושביט קמחי מול לינה גלושקו וניקול חירין.

לינה גלושקו עלתה גם לחצי גמר הנשים לאחר ניצחון 4:6 ו-2:6 על ניקול נדל ותשחק מול שלי ברזניאק שגברה 3:6 ו-1:6 על ירדן אקלר. בחצי הגמר השני תשחק ולדה קאטיץ' (אקשיברובה), שגברה 3:6 ו-0:6 על שביט קמחי, ושחר בירן שניצחה 3:6, 6:3 ו-3:6 את מאיה טחן.