יום שבת, 06.12.2025 שעה 17:57
ליגת העל Winner 25-26
2912-3112הפועל ב"ש1
2713-2912מכבי ת"א2
2615-3212בית"ר ירושלים3
2116-2413הפועל ת"א4
1926-2412מכבי נתניה5
1723-2112מ.ס אשדוד6
1614-2112מכבי חיפה7
1417-1412בני סכנין8
1323-1713הפועל פ"ת9
1330-1312עירוני טבריה10
1217-1412עירוני ק"ש11
1220-1612הפועל חיפה12
719-1012הפועל ירושלים13
431-1012מכבי בני ריינה14

במכבי ת"א זיהו את האנשים שזרקו את האבוקות

עו"ד מרגלית שמייצגת את הצהובים בדיון באירועי הדרבי האחרון: "המועדון עושה מאמצים חסרי תקדים להילחם בתופעה". ההחלטה תתקבל כנראה בשבוע הבא

|
השריפה ביציע של אוהדי מכבי תל אביב (שחר גרוס)
השריפה ביציע של אוהדי מכבי תל אביב (שחר גרוס)

בשל האבוקות של האוהדים, השריפות ביציעים והחפצים שהושלכו לכר הדשא בבלומפילד בדרבי האחרון, בו מכבי תל אביב גברה 0:3 על הפועל תל אביב בתחילת החודש, שתי הקבוצות עמדו היום (רביעי), לדין בבית הדין המשמעתי של ההתאחדות לכדורגל. לפי ההערכות, ההחלטה של בית הדין לגבי אירועי הדרבי לא תתקבל השבוע, אלא בשבוע הבא.

בעקבות האירועים בבלומפילד ב-4 בדצמבר, הפועל תל אביב ומכבי תל אביב זומנו לבית הדין בגין סעיפים של התפרעות אוהדים בנסיבות מחמירות ופגיעה על ידי אוהדים. זאת, בעקבות השריפות ביציעים שהיוו סכנת חיים ולאחר שבמהלך האירועים נפצעו שני אנשים, בהם צלם שנכח ליד היציע של האוהדים בצהוב.

מהלך הדיון – מכבי תל אביב

את הצהובים מייצגת עו”ד יעל מרגלית ואיתי ישכיל ממטאור אבטחה. מכבי תל אביב הציגה חומרים סודיים בפני הדיין. במכבי תל אביב זיהו את האנשים שזרקו את האבוקות ואת שמותיהם.

עו”ד מרגלית אמרה: “אנחנו מאשרים את עיקרי הדו”חות לפיהם היו אבוקות ביציעי מכבי תל אביב, כולל רימון עשן בודד שנזרק לכר הדשא”.

עורכת הדין יעל מרגלית (שחר גרוס)עורכת הדין יעל מרגלית (שחר גרוס)

עו”ד מרגלית פנתה לדיין ואמרה: “אנחנו עושים מאמצים חסרי תקדים בכדורגל הישראלי, אין לזה אח ורע. אין ספק שזה אירוע חריג שלא קרה, בטח לא ביציעים של מכבי תל אביב, בשנים האחרונות. בסופו של דבר, התהליך שעשינו ושהוצג בפניך הוא תהליך שאנחנו מאמינים שיניב תוצאות גם בעתיד. חשוב לזכור שמדובר במשחק חוץ שבו הקבוצה האורחת מגיעה עם שש מצלמות משלה וזאת למרות שהאחריות לאבטחה היא לא על הגב שלנו”.

עורכת הדין יעל מרגלית (שחר גרוס)עורכת הדין יעל מרגלית (שחר גרוס)

“זו הפעם הראשונה העונה, ובכלל בשנים האחרונות, שנדלקות אבוקות ביציע שלנו. אנו סבורים כי לאור כל מה שהוצג, יש להסתפק בעונש מינימלי בלבד. כל עונש אחר יהיה חמור מידי לאור הנסיבות שהוצגו בפניך. אנחנו חושבים שבית הדין יודע לתת רוח גבית למועדון שפועל כפי שפעלנו ולחזק את המאמצים שלנו כדי להילחם בתופעות האלה. אם בעלים של קבוצה שמשקיע כל כך הרבה משאבים בכל מה שקשור באבטחה בסכומים אדירים מקבל בנוסף עונשים, אין מקום לסגירת יציעים או לתת עונשים כבדים. אנחנו עושים הכל כדי לתפוס ולהעניש במלוא החומרה. בית הדין צריך להראות כלפי חוץ שהוא מגבה ומקל על מועדונים כמונו”.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
נגןדנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
דנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
נגןהשוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
השוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה דנית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
גביע העולם למועדונים 25
מונדיאליטו
יורו עד 21כדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
ישראלים במכללות
נבחרת ישראלכדורסל עולמי חדשות
יורובאסקט 2025
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */