יום שבת, 06.12.2025 שעה 10:31
ליגת העל Winner 25-26
2912-3112הפועל ב"ש1
2713-2912מכבי ת"א2
2615-3212בית"ר ירושלים3
1926-2412מכבי נתניה4
1816-2012הפועל ת"א5
1723-2112מ.ס אשדוד6
1614-2112מכבי חיפה7
1417-1412בני סכנין8
1319-1712הפועל פ"ת9
1330-1312עירוני טבריה10
1217-1412עירוני ק"ש11
1220-1612הפועל חיפה12
719-1012הפועל ירושלים13
431-1012מכבי בני ריינה14

ערן לוי לא מתאמן, ברקוביץ': ננסה לבוא ולהפתיע

החלוץ לא נכח באימונים האחרונים של הפועל אום אל פאחם ולא יהיה בסגל מול מכבי ת"א בגביע המדינה. המאמן בונה על סנסציה: "הכל יכול להיות בכדורגל"

|
ניב ברקוביץ' באימון (איציק בלניצקי)
ניב ברקוביץ' באימון (איציק בלניצקי)

הימים הללו באום אל פאחם הם ימים של טירוף. הפועל אום אל פאחם מתכוננת למשחק מול מוליכת ליגת העל מכבי תל אביב, שייערך ביום שבת ב-19:50 באצטדיון שבעפולה במסגרת סיבוב ח’ של גביע המדינה. אוהדי הקבוצה התנפלו על הקופות ורכשו בתוך שעתיים את כל הכרטיסים 2,000 הכרטיסים שהוקצו להם ובעיר ההתרגשות בעיצומה.

ברקוביץ': "יש התרגשות גדולה,ננסה להפתיע"

המאמן, ניר ברקוביץ’, אמר לקראת המשחק: “אומנם הכל יכול להיות בכדורגל אבל יחסי הכוחות הם ברורים. אנחנו נשחק מול הקבוצה הכי טובה בארץ, עם השחקנים הכי טובים בארץ והמאמן הכי טוב בארץ. מכבי תל אביב היא הפייבוריטית פה, אבל ננסה לבוא ולהפתיע. זה משחק גדול ולדעתי ההתאחדות עשתה טעות שלא העבירה את המשחק לנתניה או לפתח תקווה כי הרבה אוהדים של אום אל פאחם רוצים להגיע למשחק הזה והם לא יכולים. באימונים האחרונים שחקנים פה עפו באוויר כי כולם רוצים להוכיח את עצמם ולהיות בהרכב. יש מאמץ גדול והתרגשות גדולה, ונרכיב את ה-11 המתאימים ביותר”.

שחקני אום אל פאחם באימון (איציק בלניצקי)שחקני אום אל פאחם באימון (איציק בלניצקי)

הקפטן אבו שאקר (מוחמד ג’בארין), יליד העיר אום אל פאחם ששיחק בקבוצה עוד כשהייתה בליגה ב’, מרגיש את האווירה הזו היטב. “יש התרגשות באום אל פאחם”, סיפר. “לא בכל פעם אנחנו פוגשים קבוצה כמו מכבי תל אביב. זה רגע מרגש. עשינו דרך ארוכה עד שהגענו לצמרת הליגה הלאומית ועכשיו נתכונן טוב גם למשחק הזה שהוא אחד מהגדולים שהיו לנו. נכון שהיריבה שלנו היא קבוצה טובה, אבל בסופו של דבר זה משחק כדורגל והכל אפשרי. אין לנו מה להפסיד, נעשה הכל כדי להשיג תוצאה טובה ואלוהים גדול”.

הקפטן אבו שאקר, משמאל, לפני משחק הגביע (איציק בלניצקי)הקפטן אבו שאקר, משמאל, לפני משחק הגביע (איציק בלניצקי)

לברקוביץ’ צפויים כמה חיסורים בסגל. אבירן תורג’מן נשלח לצילום בכף רגל, אחרי שנפצע ובמשחק הליגה האחרון הוחלף עוד במהלך המחצית הראשונה. הקשר ערן רוזנבאום שסובל מפציעה באזור הברך ולא שותף בשני המשחקים האחרונים של הקבוצה, נמצא בספק גם למשחק הקרוב. כמו כן, לעוז ראלי יש קרע בשריר הירך האחורי והוא לא יהיה כשיר למשחק.

חוץ מההיעדרויות הללו, גם ערן לוי לא יהיה בסגל הקבוצה אחרי שלא נכח באימונים שהיו לאום אל פאחם בימים האחרונים. החלוץ עדיין מחזיק בחוזה, אם כי מבחינת המועדון הוא רשאי לחפש קבוצה אחרת בחלון ההעברות הקרוב.

ניב ברקוביץניב ברקוביץ' באימון (איציק בלניצקי)



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
נגןדנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
דנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
נגןהשוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
השוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטים כדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה דנית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
גביע העולם למועדונים 25
מונדיאליטו
יורו עד 21כדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
ישראלים במכללות
נבחרת ישראלכדורסל עולמי חדשות
יורובאסקט 2025
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */