משה ברדה
|

שחקני מכבי ת"א באימון (חגי מיכאלי)
במכבי תל אביב ערכו היום (שני) את תדריך הווידאו לקראת האימון המסכם רגע לפני שיצאו לרוסיה, שם ישחקו נגד זניט סנט פטרסבורג מחר במסגרת המחזור ה-14 של היורוליג. מי שלא יצטרפו לצהובים הם עומרי כספי (ברך), טאריק בלאק (ברך), ג׳ון דיברתולומאו (שריר חזה) ונייט וולטרס (שריר הירך האחורי).
אלופת המדינה טסה בטיסת צ׳רטר, כאשר המאמצים להוריד את העומס משחקני הקבוצה נמשכים. כזכור עומס המשחקים השנה גדל עבור כל הקבוצות במפעל ובהנהלת המועדון החליטו לסייע עם טיסות צ׳רטר כאשר אחת נוספת צפויה לצאת למשחק נגד ז׳לגיריס קובנה. לאימון הקבוצה הגיע נציג מברוקלין לראות את דני אבדיה.
בתוך כך, במכבי תל אביב קרובים לסיים את ההכנות לקראת הגעתו של היכל התהילה של המועדון לדיזינגוף סנטר במהלך חג החנוכה. מי שצפויים להגיע לאירוע החגיגי הם מאמן הקבוצה יאניס ספרופולוס, דורון ג׳מצ׳י שיערוך תחרויות קליעה ותחנות מיוחדות שיכללו מציאות מדומה, ופריטים מיוחדים והיסטוריים.
ספרופולוס: ״יש לנו אתגר אחד מולנו״לקראת המשחק אמר אלייז׳ה בראיינט: ״החברה מוכנים לשחק, זה משהו שאנחנו עושים עבור פרנסתנו אז לבוא למשחק עם האנרגיות המתאימות זה משהו שאנחנו עשינו לכל אורך חיינו. אני חושב שיהיו לנו הרבה אנרגיות כדי להמשיך את הריצה שלנו״.
אות'לו האנטר, אלייז'ה בראיינט וטאריק בלאק באימון מכבי ת"א (חגי מיכאלי)“לא משנה נגד מי אנחנו משחקים, כל קבוצה היא קבוצה נהדרת וזה לא משנה אם זה בליגה הזו או ביורוליג ולא משנה מה המאזן שלה. אנחנו עדין צריכים לבוא ולשחק חזק כדי להשיג את הניצחון״.
יאניס ספרופולוס באימון מכבי ת"א (חגי מיכאלי)מאמן הקבוצה יאניס ספרופולוס סיפר לקראת המשחק מול זניט: ״מצד אחד יש לנו מוטיבציה גבוהה ומצד שני אנחנו משחקים משחק נוסף עם המון היעדרויות, יש להם שחקנים נהדרים בכל עמדה ואנחנו צריכים למצוא פתרונות מבפנים, מהלב שלנו ומרוח הלחימה שלנו. אנחנו צריכים שכולם יהיו מוכנים לשחק את המשחק הזה ולתת את המקסימום לקבוצה ויש לנו אתגר נוסף לפנינו״.
יובל זוסמן באימון מכבי ת"א (חגי מיכאלי)לוח הזמנים: ״אנחנו מתייחסים לכל משחק בנפרד, אנחנו רוצים כעת להתרכז במשחק הזה לנתח את היריבה, צפינו בווידאו ואנחנו יודעים איך הם משחקים, הסברנו לשחקנים את נקודות החוזק ואת נקודות החולשה שלהם ואנחנו מנסים לעשות את הטוב ביותר שלנו ולהיות מרוכזים מנטלית כדי להוציא את תוכנית המשחק שלנו לפועל ולהיות מוכנים פיזית למשחק״.
ג'ון דיברתולומיאו באימון מכבי ת"א (חגי מיכאלי)התוספת לסגל: ״זה לא משנה איך נמשיך הדבר החשוב ביותר הוא שהשחקנים הפצועים שלנו יחזרו לקבוצה כי הם מכירים את המערכת ואת השיטה, אין ספק שאנחנו עושים את המיטב שלנו כדי להביא עוד שחקן אחד נוסף אבל הדבר הכי חשוב עבורי כרגע הוא השחקנים אשר ישחקו במשחק ואני מרוכז כעת בהם כי יש לנו שני משחקי יורוליג השבוע והמשחק בסנט פטרסבורג הוא לא משחק קל ואנחנו צריכים להיות מרוכזים ולבודד את המשחק הזה״.