יום שבת, 06.12.2025 שעה 15:03
ליגת העל Winner 25-26
2912-3112הפועל ב"ש1
2713-2912מכבי ת"א2
2615-3212בית"ר ירושלים3
1926-2412מכבי נתניה4
1816-2012הפועל ת"א5
1723-2112מ.ס אשדוד6
1614-2112מכבי חיפה7
1417-1412בני סכנין8
1319-1712הפועל פ"ת9
1330-1312עירוני טבריה10
1217-1412עירוני ק"ש11
1220-1612הפועל חיפה12
719-1012הפועל ירושלים13
431-1012מכבי בני ריינה14

ברק בכר: התוצאה משקרת ומאכזבת, שיחקנו טוב

מאמן ב"ש חשב שהקבוצה שלו יכולה הייתה להשיג יותר לאחר ה-2:0 נגד חיפה בטרנר: "צריך להסיק מסקנות ולהרים את השחקנים". שהר: "לא התרגלנו להפסיד"

|
ברק בכר (רדאד ג'בארה)
ברק בכר (רדאד ג'בארה)

הפועל ב”ש רצתה לחזור לעניינים הערב (שני) ואולי גם למאבק האליפות, אבל נתקלה במשוכה קשה ביותר: הקבוצה הלוהטת של מרקו בלבול, מכבי חיפה, שרשמה 0:2 גדול בטוטו טרנר וביססה את מעמדה במקום השני בטבלה, כאשר הפער כרגע ממכבי ת”א עומד על שלוש נקודות בלבד. לעומת זאת, החבורה מהדרום שעבורה זהו הפסד שלישי בארבעה משחקים, במרחק עשר נקודות מהאלופה של איביץ’. 

מאמן ב”ש, ברק בכר, סיפר לאחר המשחק: “אני חושב התוצאה משקרת ומאכזבת, שיחקנו טוב. יצרנו לא מעט מצבים, היינו שווים גול במשחק. חמש הדקות לא היו טובות כשחיפה כבשו. היו לנו מצבים נייחים, היה חסר לנו חדות. החבר’ה נתנו הכל”. 

בכר: יש ירידה, הקבוצה עוברת תהליך

השינויים במערך: “עברנו ליותר שחקני אגף עם שלושה בלמים, הרבה קרוסים. לא היינו מספיק מדויקים. שלטנו ברוב שלבי המשחק. חיפה קבוצה מסוכנת ויכלה להבקיע גם עוד שער. היה קצב טוב, יכלנו גם לא להפסיד, אבל שיחקנו נגד קבוצה איכותית”. 

לואי טאהא מאוכזב (רדאד גלואי טאהא מאוכזב (רדאד ג'בארה)

התפקיד של ז’וסוואה: “יכול לשחק בקו, גם מתחת וגם קשר אחורי, הוא שחקן טכני שבא לקבל כל הזמן, היה היום דינמי והזין את החלוצים. אולי היה לו משחק פחות טוב, אבל הוא כן מנהל את המשחק. לא היה משחק רע שלנו. חיפה בפורמה והענישו אותנו, לא צריך להסיק מסקנות על אף שחקן”. 

ניקיטה רוקאביצה מנסה להגיע לכדור (מרטין גוטדאמק)ניקיטה רוקאביצה מנסה להגיע לכדור (מרטין גוטדאמק)

היכולת של שטקוס ואוהד לוויטה: “אנחנו דקה אחרי משחק צריך לנתח ולראות. יש מאמן שוערים שעובד קשה ונעשה את השיקולים כלפי כל משחק”. 

“כשאתה סופג גול דקה חמישית אז ברור שהקבוצה השנייה תתגונן, היינו צריכים ליזום יותר. אנחנו בתקופה פחות טובה, למרות שניצחנו שבוע שעבר. צריך להסיק מסקנות ולהרים את השחקנים. השחקנים נתנו את המקסימום. גם הקהל בחלקו העריך את זה”, המשיך המאמן המאוכזב. 

נייגנייג'ל האסלביינק מאוכזב בסיום (רדאד ג'בארה)

הפער 10 נקודות ממכבי ת”א: “בנינו פה משהו חדש צעיר ואחר, ידענו שיהיו עליות וירידות, צריך להמשיך עם התהליך והדרך. ברור שהפער גדול ולא רצינו שזה מה שיהיה אבל זה המצב. נקווה שנתחיל את הסיבוב השני כמו שהתחלנו את הליגה”. 

בן שהר דיבר לאחר המשחק: “היו רגעים ששיחקנו טוב, לא ניצלנו את החצאי מצבים שהיו לנו. בסופו של דבר הפסדנו אנחנו מאוכזבים מאוד. רצינו להמשיך עם המומנטום משבוע שעבר. לא התרגלנו להפסיד, לא רוצים להתרגל לזה, כל אחד רוצה לנצח, כולם ווינרים ונתנו 100%. היינו קרובים ליד לא השכלנו לכבוש”. 

בן שהר מאוכזב (מרטין גוטדאמק)בן שהר מאוכזב (מרטין גוטדאמק)

תואר האליפות: “לא יודע לא מסתכל על עוד חצי שנה, אלא על משחק ומשחק. אנחנו צריכים לקחת דברים טובים. יש דברים שצריך לשפר. מסתכל, לפעמים דברים הולכים קשה, אני מנסה לעשות אתה מקסימום כל מצב שאני מגיע אני משתדל. יש לנו קבוצה חדשה שעוד צריכה להשתפר ולהתחבר. אין מה לעשות היה הרבה דברים שחקנים חדשים, שחקנים פחות מנוסים. הקהל יכול לשרוק בוז גם אנחנו לא מרוצים, אבל נתנו את הכל. נסתכל גם לעתיד”. 

היכולת שלו באופן אישי: “המטרה שלי בתור חלוץ היא לכבוש כמה שיותר אבל לעזור לקבוצה גם לנצח, אני אעשה הכל כדי לכבוש, היום זה לא הולך, אבל מקווה שבמשחקים הבאים”. 




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
נגןדנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
דנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
נגןהשוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
השוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה דנית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
גביע העולם למועדונים 25
מונדיאליטו
יורו עד 21כדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
ישראלים במכללות
נבחרת ישראלכדורסל עולמי חדשות
יורובאסקט 2025
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */