יום שני, 05.01.2026 שעה 05:03

מאמן נבחרת בולגריה קרסימיר בלאקוב התפטר

לאחר חמישה חודשים בלבד הבולגרי סיים את תפקידו בעקבות האירועים והקריאות הגזעניות שקרו מול אנגליה: "המצב לא ורוד, בחיים לא אימנתי במצב כזה"

|
קרסימיר בלאקוב יוצא מההתאחדות הבולגרית (רויטרס)
קרסימיר בלאקוב יוצא מההתאחדות הבולגרית (רויטרס)

מאמן נבחרת בולגריה, קרסימיר בלאקוב, התפטר היום (שישי) מתפקידו בעקבות אירועי הגזענות שקרו ארבעה ימים קודם לכן, במשחק המוקדמות הביתי מול נבחרת אנגליה. כזכור, ההתמודדות, שהסתיימה בתוצאה 0:6 לבריטים, נעצרה באופן זמני פעמיים בעקבות הקריאות הגזעניות של האוהדים הבולגרים כלפי השחקנים מהנבחרת האורחת.

בלאקוב פנה לרשתות החברתיות בבולגריה ואמר: “אני כבר לא מאמן הנבחרת הלאומית. אני מאחל המון הצלחה למאמן הבא, המצב לא ורוד בימים אלו. בחיים לא הייתי מאמן באווירה כזו, ניסיתי לאסוף את השחקנים ולעודד אותם בחדר ההלבשה, הם היו מאוד לחוצים מהסיטואציה”.

קרסימיר בלאקוב (רויטרס)קרסימיר בלאקוב (רויטרס)

בתוך כך, המשטרה בבולגריה סימנה 16 חשודים בקריאות הגזעניות שנשמעו במשחק, ועד כה נעצרו כ-12 מהם. חלק מהנעצרים קיבלו קנסות והרחקה לשנתיים מהמגרשים, בעוד שאוהדים אחרים עדיין נמצאים תחת חקירה.

אוהדי נבחרת בולגריה (רויטרס)אוהדי נבחרת בולגריה (רויטרס)



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
/* LAST / NEXT ROUNDs */