מערכת ONE
|

נבחרת ישראל עד גיל 19 נגד מולדובה (ההתאחדות לכדורגל)
אחרי התיקו המאופס מול לטביה במחזור הראשון של מוקדמות היורו עד גיל 19, נבחרת ישראל של גיא עזורי הצליחה להתאושש ולנצח היום (שישי) 0:2 את מולדובה בזכות גול של ניר דרורי ופנדל מוצלח של נדב נידם בתוספת הזמן. בכך, העלו הכחולים-לבנים את מאזנם לארבע נקודות בבית מספר 12 והם תלויים בעצמם לקראת המשחק הקשוח מול הולנד ביום שני.
גם הפעם עזורי הלך על מערך של 4:5:1, כשהנבחרת שלו הייתה הרבה יותר דומיננטית ורשמה 5 איומים למסגרת ו-11 באופן כללי לעומת 0 ו-1 של היריבה בהתאמה. דרורי שכבש את שער הניצחון בדקה ה-57 שיחק 76 דקות עד שהוחלף, כאשר במשחק הראשון מול הלטבים הוא אפילו לא שותף. נדב נידם קבע את תוצאת המשחק בכדור עונשין מ-11 מטרים בדקה ה-95.
גיא עזורי (נעם מורנו)המשחק הבא מול הולנד ביום שני הקרוב בשעה 14:00 הוא קריטי במיוחד עבור ישראל. אגב, הכתומים שניצחו את מולדובה 0:5 במשחק הראשון, וגם על הלטבים הם לא ריחמו היום עם 2:8 אדיר, שהחזיר אותם לפסגה עם שש נקודות. תיקו יספיק לישראל לסגנות שמובילה לשלב הבא, ובהנחה שלטביה תנצח את מולדובה, הפרש השערים הוא מה שיקבע – וכרגע לכחולים לבנים הפרש של 2+ וללטבים 6-. המשמעות: אם החבורה של עזורי לא תספוג תבוסה מול ההולנדים למרות הפסד ולטביה לא תביס את מולדובה בהפרש גדול – ישראל תהיה בשלב הבא.