מערכת ONE
|

לנארד חוגג בטורונטו. יחגוג גם בקליפרס? (רויטרס)
בעוד כ-20 ימים תצא לדרך עונת ה-NBA החדשה וכמדי שנה, ב-ESPN ערכו את דירוג העוצמה שלהם, במסגרתו דירגו את הקבוצות מהמקום הראשון ועד ה-30 וכעת כל שנותר הוא לפתוח את המשחקים ולראות האם התחזיות יתגשמו. אחת הקבוצות המסקרנות ביותר שנבנו הקיץ היא ללא ספק לוס אנג’לס קליפרס, שצירפה לשורותיה את קוואי לנארד ואת פול ג’ורג’, כאשר הגעת אלוף ה-NBA עם טורונטו וחבירתו לשחקן שעזב את אוקלהומה, הציבו את הקבוצה בפסגת הדירוג. בנוסף, ב-ESPN חוזים כי מי שירשום עונת פריצה הוא לאנדרי שאמט, הבחירה מספר 26 בדראפט של 2018, שהגיע מפילדלפיה ואמור לאייש את עמדת הרכז הפותח.
במקום השני בדירוג העוצמה ניצבת מילווקי באקס של יאניס אנטטוקומפו בעוד במקום השלישי פילדלפיה של ג’ואל אמביד, בן סימונס, אל הורפורד, טוביאס האריס וג’וש ריצ’ארדסון שמסומן כמי שאמור להיות השחקן הפורץ של העונה בקבוצה כשהוא עתיד להיכנס אל נעליו של ג’ימי באטלר שעשה את הדרך ההפוכה ממנו למיאמי. במקום הרביעי דורגה לוס אנג’לס לייקרס, שם אנתוני דייויס חבר ללברון ג’יימס, אולם הפציעה של דמרכוס קאזינס שצורף גם הוא, ככל הנראה פגעה בתחזיות המיקום.
האם הילד של לברון מוכשר יותר מאביו?ומה בנוגע לאלופה היוצאת? הגולדן סטייט ווריירס הוצבו במקום השמיני בלבד מתחת ליוסטון של ג’יימס הארדן וראסל ווסטברוק, דנבר ויוטה. בוסטון החדשה דורגה עשירית, ברוקלין של קיירי אירווינג וקווין דוראנט הפצוע הוצבה במקום ה-11 ובמקום ה-12 בלבד, האלופה המכהנת, טורונטו ראפטורס, שאיבדה בקיץ את קוואי לנארד ותנסה להמציא את עצמה מחדש בלי שום כוכב גדול בולט.