ישוב מהשבתון? אלגרי מועמד להחליף את סולשיאר

על פי דיווחים באיטליה, המאמן שהדריך בין היתר את מילאן ויובנטוס הוזכר כמי שעשוי להחליף את הנורבגי ביונייטד. וגם: הנתון העגום של השדים האדומים

ישוב מהשבתון? אלגרי מועמד להחליף את סולשיאר

במחזור הפתיחה של הפרמייר ליג, אירחה מנצ’סטר יונייטד בביתה את צ’לסי למפגש מרתק במיוחד. השדים האדומים הביסו 0:4 את הבלוז בתצוגה נפלאה שגרמה ללא מעט אנשים לתהות האם העונה הם אכן יהיו בורג מרכזי במאבק על תואר האליפות.

אלא שאז, תהיות לחוד ומעשים לחוד. שמונה נקודות מתוך 18 אפשריות, זה המאזן בו מחזיקים חניכיו של אולה גונאר סולשיאר. המאמן, שמוערך מאוד ביונייטד, מציג את פתיחת העונה הגרועה ביותר של הקבוצה מאז 1992. בעקבות כך, מעמדו של הנורבגי החל להתערער כשאחד מהשמות שהוזכרו להחליפו הוא של מסימיליאנו אלגרי, שמוגדר כמועמד מוביל.

צפו ב-5 שערי המחזור ה-4 בליגה האיטלקית

האיטלקי בן ה-52 אמר לאחר שעזב את יובנטוס כי הוא מתכוון לקחת הפסקה של שנה מאימון. כעת, לאור תוצאותיהן של מספר קבוצות כמו ריאל מדריד וברצלונה, שמו מתווסף גם למצ’סטר יונייטד. בתוך כך, בתקשורת האיטלקית מדווחים כי המאמן החל לקחת שיעורים פרטיים בשפה האנגלית, כהכנה להצעה עתידית שיקבל.

אולה גונאר סולשיאר (רויטרס)אולה גונאר סולשיאר (רויטרס)