ורגאס נחת: נרגש ללבוש שוב את המדים הירוקים

הגארד (33, 1.80) שהיה שותף לקמפיין המונדובאסקט של נבחרת ונצואלה, נחת בישראל לקדנציה שלישית במועדון הירוק: "שמח לחזור, לא יכול לחכות לשחק"

ורגאס נחת: נרגש ללבוש שוב את המדים הירוקים

שנתיים אחרי הביקור האחרון שלו בישראל, ואחרי קיץ נהדר שחווה באליפות העולם בכדורסל עם נבחרת ונצואלה, גרגורי ורגאס חזר הערב (שבת) לישראל ויצטרף מיידית לאימוני מכבי חיפה.

ורגאס בן ה-33, המתנשא לגובה של 1.80 מטר בלבד, חוזר לקדנציה שלישית בירוק, כאשר בעונת 2016/17 שותף ב-21 משחקים, בהם העמיד ממוצעים של 15.4 נקודות, 4.8 ריבאונדים ו-6.8 אסיסטים ו-2 חטיפות למשחק. כזכור, ורגאס שיחק במועדון גם בעונת 2015/16 והצעיד את מכבי חיפה עד לגמר הפיינל פור.

גרגורי ורגאס, שהתקבל על ידי מספר אנשי הקבוצה בנתב"ג, אמר לאתר הרשמי לאחר נחיתתו בארץ: "אני שמח ונרגש לחזור ללבוש שוב את המדים הירוקים ולא יכול לחכות כבר לחזור לשחק מול הקהל הירוק, יאללה מכבי חיפה!".